Τελευταια Νεα

1 Απρ 2016

Τέλος ο Ξανθόπουλος από Φλόγα ... Πρόταση σε Πέτρο Μίχο

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Ξανθόπουλος από την τεχνική ηγεσία της Φλόγας Παλαιομάνινας. Ο Ξανθόπουλος συναντήθηκε χθες  το βράδυ με τη διοίκηση της Φλόγας και αποφάσισαν από κοινού τη λύση της συνεργασίας τους. 
Οι διοικούντες  ζήτησαν από τον Ξανθόπουλο  εξηγήσεις για την ισοπαλία στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΟΚ Καλυβίων αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Μετά από αρκετές ώρες συζητήσεων αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι τους. 
Οι άνθρωποι της Φλόγας μετά από αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη και ενώ η ομάδα προετοιμάζεται για τα μπαράζ,  έβαλαν κάτω όλα τα ονόματα προπονητών που θα μπορούσαν να αναλάβουν  αυτή την περίοδο. Μάλιστα ακούστηκε και το όνομα του πρώην προπονητή Χρήστου Βασιλείου το οποίο όμως απορρίφθηκε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες χθες αργά το βράδυ επικοινώνησαν με τον Πέτρο Μίχο με τον οποίο αναμένεται σήμερα να συναντηθούν.

Η Είδηση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας για το έθιμο της Πρωταπριλιάς.

« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. ΜΕ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ Η ΜΙΧΟ ΜΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ Η ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ Η ΓΛΟΓΑ ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τσιμπάτε πρωταπριλιάτικο είναι. Παρόλα αυτά όμως θα συμφωνήσω ότι η Φλογα δεν μπορει να έχει τύχη στο Θ Ε Ρ Μ Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Η φλογα δεν εκανε καλη επιλογη προπονητη θα το δειτε στα μπαραζ μακαρι να μην ηταν πρωταπριλιατικο ας προσεχανε απ την αρχη τις σεζον οι προπονηται αυτι ειναι ψηλομητοι

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.