Τελευταια Νεα

26 Ιουλ 2016

Ο απολογισμός ενός απολογισμού

Με αρκετό ενδιαφέρον αναμένονταν η χθεσινή απολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝΑ. Κάτι που άλλωστε φανερώνει η μεγάλη συμμετοχή των σωματείων στο Ενωσιακό γήπεδο το απόγευμα της Δευτέρας. Το κύριο θέμα ήταν ο οικονομικός απολογισμός με το διοικητικό να έρχεται σε δεύτερη μοίρα ως προς το ενδιαφέρον για να συζητηθεί εκτενώς.
Η Διοίκηση της Ένωσης και ο Πρόεδρος Παναγιώτης Παπαχρήστος σίγουρα βγαίνουν δυνατοί από τη συνέλευση αυτή. Ο λόγος; Με ένα αποτέλεσμα 43 - 9 όπως αυτό που πέρασαν οι δύο απολογισμοί, φαίνεται ότι η εμπιστοσύνη των σωματείων υπάρχει και πέρασε σε μια φανερή ψηφοφορία.
Ο Παναγιώτης Παπαχρήστος βάσει αποτελέσματος έπεισε τους εκπροσώπους των σωματείων και μοιράια το αποτέλεσμα δε χαίρει αμφισβήτησης.
Από την άλλη πλευρά η Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου δεν είναι μια παράταξη που έχασε. Είναι δεδομένο φυσικά πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι άνθρωποί της, όμως ακόμα κι έτσι υπάρχουν θετικά.
Ο λόγος του Δημήτρη Ντάουλα δεν προκάλεσε, ούτε δίχασε. Ήταν ξεκάθαρος και στάθηκε σε ένα δεδομένο. Τι είπε; Μα πολύ απλά ότι ο οικονομικός απολογισμός προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον λόγω των καταγγελιών του ,πρώην στενού συνεργάτη του Προέδρου της ΕΠΣΝΑ, Γιώργου Λαγούδη και σε περίπτωση που ισχύουν ό Πρόεδρος είναι εκτεθειμένος.
Ο Νίκος Χολέβας επίσης ζήτησε να παρουσιαστούν τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου που ενέκριναν τα παραστατικά που υπάρχουν και τόνισε πως έμεινε έκπληκτος με τις καταγγελίες που έγιναν.
Αυτό που δεν παρουσιάστηκε χθες ήταν οι κωδικοί για τους οποίους ακούστηκαν οι καταγγελίες. Τα λεγόμενα σε σχέση με όσα παρουσιάστηκαν έχουν μια διαφορά κοντά στις 39.000 (32.000 που ειπώθηκε ότι ήταν το έλλειμμα και 7.000 που είναι θετικός ο ισολογισμός).
Το αίτημα όμως για διαχειριστικό έλεγχο θα διαλευκάνει το θέμα και εκεί θα υπάρξουν εξελίξεις.
Αν στο διαχειριστικό έλεγχο αποδειχθεί ότι όλα είναι σωστά τότε ο Πρόεδρος της Ένωσης θα πετύχει μια ακόμα νίκη που θα τον κάνει πανίσχυρο. Και επιπλέον η πλευρά της Παναιτωλοακαρνανικης θα υποστεί ένα μεγάλο πλήγμα και θα δημιουργηθούν ερωτήματα για τα λεγόμενα που πίστεψε. Αν όμως φανεί ότι δεν είναι όλα καλά καμωμένα τότε όντως υπάρχει πρόβλημα και η Παναιτωλοακαρνανική θα έχει καταγράψει μια σημαντική επιτυχία.
Όπως και να 'χει πλέον όλη η προσοχή στρέφεται στην υπόθεση του διαχειριστικού ελέγχου, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Αυτό που αφήσαμε για το τέλος ήταν ένα γεγονός που προκάλεσε άσχημη εντύπωση και έδειξε και μια νοοτροπία φασιστική. Η αντίθετη άποψη δεν είναι κακή. Ο άνθρωπος που δε συμφωνεί μαζί μας δεν είναι τρελός και δεν είναι εχθρός. Φυσικά αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με τη Διοίκηση της ΕΠΣΝΑ ούτε με τους υπεύθυνους της Παναιτωλοακαρνανικής. Δε μπορεί όμως δύο εκπρόσωποι να χλευάζουν παράγοντες που προσφέρουν στο τοπικό ποδόσφαιρο επειδή έχουν άλλη άποψη από τη δική τους. Δεν είναι κρίμα να υπάρχει το διαφορετικό. Άλλωστε τέτοιες λογικές μας έφεραν εδώ. Σε όλα τα κομμάτια του δημόσιου βίου μας. Και πολιτικά και αθλητικά και δημοσιογραφικά και και και... Και σίγουρα δεν είναι κρίμα να είσαι ο Δημήτρης Ντάουλας, ο Νίκος Χολέβας, ο Χρήστος Κουτσομπίνας και ο Πάνος Νάκας. Δεν είμαι κιόλας πολύ σίγουρος αν για τους συγκεκριμένους τη νύχτα που κάνουν το σταυρό τους ότι δε ζητάνε από το Θεό να μοιάσουν στους τέσσερις που προαναφέραμε και χθες τους την "έπεσαν".
« PREV
NEXT »

15 σχόλια

  1. Se purakse to apotelesma Kai sena vlepo xatzusthliane exasan ta filarakias sou. 43 9 auto ta leei ola. Pou pate h perastikoi apo to podosfairo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. alithia posa prepei na parei mia kinisi gia na pistepsei oti echase. eleos pia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα ολα αυτα που λετε, αλλα δεν μας λετε κατι καινουριο ουτε κατι συγκεκριμενο. Ποιοι ηταν αυτοι που κατηγορησαν ποιους??? Ο κ. Λαγουδης καταγγελει τι? Την ανιση μεταχειριση των υπολοιπων ομαδων με εξαιρεση το χωριο του? Τελικα στο συμβουλιο της ΕΠΣ ειναι ολοι τρελοι και ανακολουθοι εκτος απο τους "2" και στοχοποιουνται αναιτια... Καλο ειναι τα πραγματα να τα βλεπουμε πιο ψυχραιμια και με κριτικη σκοπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα φιλαράκια μου ποια είναι;άστο άσχετε γιατί κάθε φορά ή θα είμαι με την ΕΠΣΝΑ ή με την Παναιτωλοακαρνανική.μάθε να διαβάζεις πρώτα και μετά να κρίνεις.διάβασε και όλο το κείμενο όχι απόσπασμα.αν γνωρίζεις φυσικά ανάγνωση και δεν είναι άσχετος και με αυτό το σπορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντέλο ψάρ μνί κνούπ μην δίνεις σημασία. Τους κάνεις όλους μάγκες εσύ και ο Κώστας και έχουν και το θράσος να γράφουν ότι τους κατεβαίνει και να σας θίγουν κιόλας . Όπως είναι αυτός εκεί που θέλει να λέγεται πρόεδρος της ΕΠΣΑρ μνί κνούπ έτσι είναι κι αυτοί,με μια λέξη ΑΣΧΕΤΟΙ....

      Διαγραφή
    2. Einai thmimou na me les asxeto Kurie. Den eimai epagelmatias opws eseis auto katalava Kai to egrapsa to na me vrizeis asxeto se purakse. Mporei na to katalava lathos. Ego den eimai epagelmatias opws eseis. Gia th se purakse to sxoleio mou afou me theoreis xazo Kurie. Pantos ellhnika zero na diavazo Kala Kai epishs th ginetai sto podosfairo tou nomou disthxos diskola Tha paei mprosta Kai fteme oloi Mas Kai eseis Kai emeis me ths omades Mas. Na ste Kala

      Διαγραφή
    3. Ξεκίνησες δυνατά αλλά τώρα σε βλέπω κάνεις πίσω."σε πείραξε το αποτέλεσμα Χατζηστυλιανέ" έγραψες.Επειδή λοιπόν δε γνωρίζεις αν με πείραξε ή όχι σε λέω άσχετο.και όχι μόνο άσχετο αλλά και κατευθυνόμενο.το ποια είναι τα φιλαράκια μου το ξέρω εγώ και όχι ένας ανώνυμος.Και άσχετος είσαι επίσης επειδή δε διάβασες το κείμενο και έβγαλες και συμπεράσματα κιόλας.Τα φιλαράκια μου τα τιμάω και τα σέβομαι και είναι μεγάλη μου χαρά που εσύ δεν είσαι φίλος μου

      Διαγραφή
  5. Άσε το παντελή ήσυχο φίλε..είναι από τους πιο εγκυρους δημοσιογραφους τουλάχιστον του νομού μας..άλλα είναι τα προβλήματα που δυστυχώς δεν βλέπω να λύνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτον κύριε ΑΝΟΝΥΜΕ το ανώνυμος γράφεται με ώ και στο πληκτρολόγιο υπάρχει κ η επιλογή ελληνικά οπότε ελληνικά δεν ξέρεις..και επειδή όπως λες(εσείς με τις ομάδες σας όποτε συμπερασματικά είσαι πρόεδρος κάποιας ομάδας ή μέλος Δ.Σ.ή μέλος της ΕΠΣΝΑ)φταίτε όλοι καλό θα ήταν να τα παρατήσετε μιας κ ήδη θεωρείστε από μερίδα του κόσμου αποτυχημένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 43 9 Μεγαλε.εσεις να τα παρατισετε.ασε τα ελληνικα μου.και να μην σας πυραζει .κυριε Μπαμπινιωτη μου πολοι τσουχτικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρατισετε πατατήσετε Πυραζει πειράζει
      Πολοι πολύ
      Εδώ φαίνεται το ποιόν σας κ το ήθος σας κύριε ανώνυμε εδώ φαίνεται πως όταν λέτε φταίμε όλοι μας δεν το εννοείτε..τουλάχιστον το ανώνυμος το μάθαμε σε σχέση με την προηγούμενη φορά..Έτσι με ω!

      Διαγραφή
  8. Δεν θέλω μαθήματα ορθογραφίας κύριε. Ούτε κάνω παρέα με δημοσιογράφος να με μαθενουν ορθογραφία. Ούτε θα υποστηρίξω ποτέ αυτούς που τους αρέσει η σημερινή κατάσταση στην Ε.Π.Ο και η δημοσιογράφοι να κάνουν τη δουλειά τους και να μην τα βάζουν με τον κόσμο που τους κάνει κριτική. Όσο για σας κύριε χατζηστηλιανε λυπάμαι ο δημοσιογράφος περνει θέση δεν βρίζει αναγνώστες μπορεί να έκανα λάθος για το σχόλιο μου. 43 τώρα είναι χαζή και πριν δύο χρόνια που ψήφισαν παπαχρηστο. Τέλος η Γκιρτζικιδες από το ποδόσφαιρο. Αυτό θελο να πέσει η χούντα του ολυμπιακού Τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O δημοσιογράφος παίρνει θέση και όχι για τους φίλους του.τα φιλαράκια του είναι για έξω και όχι για τη δημοσιογραφία.αν υπονοείς ότι μου αρέσει αυτή η κατάσταση και είμαι με την πλευρά Γκιρτζίκη τότε πραγματικά αναρωτιέμαι τι διαβάζεις.αλλά και οι δημοσιογράφοι του Γκιρτζίκη τη δουλειά τους κάνουν.εκεί έκραξες και τους έκανες προσωπική επίθεση όπως σε μένα που με κατέταξες χωρίς να ξέρεις στην πλευρά Γκιρτζίκη?είσαι πραγματικά πολύ μακρυά νυχτωμενος.

      Διαγραφή
  9. δεν υπα αυτο οτι εισαι με την πλευρα γκιρτζικη ,μπορει να ειμαι οπως λες πολυ μακρυα νυχτωμενος,μου φανηκες απο το σχολιο σου σαν απο δω και απο εκει,θες να τα εχεις με ολους καλα και με την πλευρα παπαχρηστου και με την απεναντη του Νταουλα,ο δημοσιογραφος οφειλη να περνει θεση κυριε χατζηστυλιανε,βρισε με και να με ειρονεβεσαι οσο θες,ξερω πολα πραγματα για το ποδοσφαιρο απο αυτο που νομιζεις εσυ και με λες ασχετο..δεν ενωο παρασκηνιο ολες η ομαδες τη διαιτησια θελουν να ελγχουν και πολυ αυτες που εχουν στοχο το πρωταθλημα στο Νομο μας.εγω προσοπηκα δεν θελο Μαρηνακιδες στο ερασυτεχνικο ποδοσφαιρο κανουν κακο στο αθλημα οταν ακους οτι μια ομαδα ,μαλον πολλες ειναι φετος με τετοια μπατζετ,,αν σας εθιξα σαν ανθρωπο σας ζυταω συγνωμη,παντος ασχετος δεν ειμαι απο ποδοσφαιρο να στε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είναι από δω κι από κει.είπα καθαρά ότι αυτό που θα κρίνει τα πάντα είναι ο διαχειριστικός έλεγχος.εκεί είναι το ζουμί. έγραψα ότι στην ψηφοφορία ο πρόεδρος νίκησε αλλά και οι άλλοι δεν έχασαν.και αν στο διαχειριστικό έλεγχο όλα βγουν καθαρά ο πρόεδρος θα είναι πανίσχυρος και η Παναιτωλοακαρνανική της οποίας το αποτέλεσμα ήταν κακό,θα πρέπει να δικαιολογήσει τα λεγόμενα που πίστεψε και δεν εμφανίστηκαν στη συνέλευση.απλό.ο θετικός διαχειριστικός έλεγχος την επόμενη ημέρα θα έχει μόνο Παπαχρήστο.ο αρνητικός θα είναι υπέρ της Παναιτωλοακαρνανικής χωρίς όμως να την κάνει πρώτη.αυτό γράφει το κείμενο και δεν είναι θέμα να υποστηρίξω κάτι.απλά σα δημοσιογράφος κατέγραψα με δεδομένα τα όσα έγιναν στη συνέλευση

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.