Τελευταια Νεα

31 Μαρ 2016

Νίκος Κοκώνης: Η τελευταία δυνατότητα διαμαρτυρίας μας

Ο προπονητής του Αστέρα Αγρινίου Νίκος Κοκώνης μίλησε στο Γιάννη Μπακέλα και την εκπομπή "Στον απόηχο της ημέρας" του ραδιοφωνικού σταθμού "Αχελώος 98,4 για την απόφαση της ομάδας του Αγρινίου να μην κατέβει στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου. Ο τεχνικός της ιστορικής ομάδας αναφέρθηκε στα όσα έγιναν και όσα ακολούθησαν στο παιχνίδι με τις Ελπίδες, μίλησε για ατιμωρησία των διαιτητών κάνοντας μια άκρως σοβαρή καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά και τόνισε πως ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Τζογάνης είναι πιθανό να αποχωρήσει και η ομάδα να μην κατέβει τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς  δεν θα κατεβούμε να αγωνιστούμε  στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ Αγ. Κων/νου. Η απόφαση μας αυτή  είναι μια  τελευταία δυνατότητα διαμαρτυρίας  που έχουμε ώστε να κάνουμε γνωστό το πρόβλημα μας. Τιμωρηθήκαμε από την πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ.Α γιατί η τελευταία έλαβε υπόψη  την συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή Βελαώρα στον αγώνα με τις Ελπίδες χωρίς να λάβει καθόλου την δική μας απολογία.  Η συμπληρωματική έκθεση γράφει αναλήθειες και ψέματα. Πότε δεν επιχειρήσαμε κάτι εναντίον του διαιτητή. Κατά  τη διάρκεια του ματς ο κ. Βελαώρας  ήταν προκλητικός για εμάς με ειρωνείες ακόμα και με ρατσιστική συμπεριφορά. Θέλαμε να διεκδικήσουμε την 2η -3η θέση , αλλά δεν μας άφησε.  Γενικά υπάρχει μια ατιμωρησία για τους διαιτητές . Τιμωρούνται όλοι έκτος από αυτούς. Φέτος όλα τα λάθη σε βάρος μας έγιναν από παλιούς διαιτητές . Βοηθούμε όσο μπορούμε τα νέα παιδία. Επίσης πρέπει να προσέχουν και αυτοί που ορίζουν τους διαιτητές.  Ο πρόεδρος μας έχει μια ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο και δεν την σεβάστηκαν. Είναι πιθανόν να αφήσει την ομάδα και να μην κατέβει την επόμενη περίοδο ο Αστέρας Αγρινίου για πρώτη φορά στην ιστορία του.»
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Μάλιστα.Το ειδαμε κι αυτο.Να διαμαρτύρεται και ο Αστέρας για τη διαιτησια!!!Μια ομαδα που παει ΟΛΑ τα παιχνιδια στον τσαμπουκα και το ξυλο με την ΑΝΟΧΗ(συνηθως)των διαιτητων να παρουσιαζει εαυτον ως αδικημενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Swpa re anwnume..s poio mats eunoithike o Asteras fetos g pes mas p evgales k suberasma oti paizei ksulo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.