Τελευταια Νεα

20 Νοε 2017

Εύκολο τρίποντο για τους Άτλαντες... 7 - 2 το Μακρυνειακό

Με το ευρύ 7 - 2 επικράτησαν οι Άτλαντες Αγρινίου του Μακρυνειακού στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Αντώνη Τσιμιδάκη ανέβηκε στους 10 βαθμούς, αφήνοντας στους 7 το Μακρυνειακό.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Ζαρλακούτη, όμως ο Νικολέτας στο 23΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Ζαρλακούτης στο 28΄ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Άτλαντες και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Κορέτσης που με δύο τέρματα στο 36΄ και στο 44΄ διαμόρφωσε το 4 - 1, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 49΄ ο Κώστας Πεσλής έκανε το 5 - 1, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 60΄ λόγω αποβολής του Μ. Τσιντζέλη. Ο Κορέτσης με το τρίτο προσωπικό του τέρμα έκανε το 6 - 1 στο 67΄ και ο Προδρομίτης πέτυχε το έβδομο τέρμα για τους Άτλαντες στο 85΄.  Το τελικό 7 - 2 διαμόρφωσε στο 88΄ ο Νικολέτας.

Το φιλμ του αγώνα.

4′ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Ζαρλακούτη η μπάλα σκάει πριν το Μόσχο, τον αιφνιδιάζει και καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.
9′ Φάουλ του Νικολέτα η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
10′ Σουτ του Πολύζου η μπάλα φεύγει άουτ.
11′ Ο Νικολέτας βγαίνει τετ α τετ με το Μορβάν, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει και να απομακρύνει στη συνέχεια την μπάλα.
23′ Γκολ. Σέντρα από δεξιά του Χ. Τσιντζέλη, ο Νικολέτας πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα για το 1-1.
28′ Γκολ. Ο Ζαρλακούτης κερδίζει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και φεύγει στην αντεπίθεση, μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει εύστοχα το Μόσχο για το 2-1.
31′ Κεφαλιά του Διαμαντή μπλοκάρει ο Μορβάν.
36′ Γκολ. Γέμισμα του Κύριου στην περιοχή, ο Μόσχος δε συγκρατεί τη μπάλα και ο Κορέτσης από κοντά την στέλνει στα δίχτυα για το 3-1.
40′ Διαγώνιο σουτ του Κώστα Πεσλή η μπάλα περνάει άουτ.
44′ Γκολ. Αντεπίθεση από αριστερά με τον Κώστα Πεσλή που δίνει έτοιμο γκολ στον Κορέτση που ακολουθεί και δε δυσκολεύεται να κάνει το 4-1.
49′ Γκολ. Κάθετη του Κερασιώτη στον Κώστα Πεσλή που προλαβαίνει το Μόσχο και τον πλασάρει εύστοχα για το 5-1.
60΄ Ο Μακρυνειακός μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μ. Τσιντζέλη για χτύπημα εκτός φάσης στο Ρεντζέπη.
61′ Εκτέλεση φάουλ του Νικολέτα με το Μορβάν να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
64′ Συρτή σέντρα του Κοκορώνη ο Νικολέτας από κοντά αποτυγχάνει να πλασάρει τον Μορβάν.
67′ Γκόλ. Ο Κερασιώτης βρίσκει το Θώδη δεξιά στην αντίπαλη περιοχή, αυτός βγάζει αμέσως συρτή σέντρα και ο Κορέτσης από κοντά με πλασέ κάνει το 6-1.
73′ Σέντρα Νικολέτα κεφαλιά του Μπούρδου μπλοκάρει ο Μορβάν.
85΄ Γκολ. Σέντρα του Θώδη και ο Προδρομίτης προλαβαίνει το Μόσχο και πλασάρει εύστοχα για το 7-1.
88′ Γκολ. Διαγώνιο σουτ του Νικολέτα από τη γωνία της περιοχής και δεξιά αιφνιδιάζει το Μορβάν και καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 7-2.

ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Αντώνης Τσιμιδάκης): Μορβάν, Μακρής, Άκυρος, Ρεντζέπης, Κύριος, Κερασιώτης, Πεσλής Λ. (68′ Προδρομίτης), Αντωνόπουλος (46′ Θώδης), Κορέτσης (68′ Σκέβας), Ζαρλακούτης (63′ λ.τ. Καρδαράς), Πεσλής Κ.

Α.Ε. ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ (Θεόδωρος Σπυρόπουλος): Μόσχος, Τσιντζέλης Χ., Μπουρδούμης (68′ Μπούρδος), Διαμαντης (46′ Σπυρόπουλος), Τσιντζέλης Μ., Πολύζος, Ντέμο (80′ Γκιόζι), Μπακόλας, Κοκορώνης, Νικολέτας, Κουμπούλης (80′ Κόρο).

πηγή: agrinio24.com
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.