Τελευταια Νεα

20 Νοε 2017

Επέστρεψε στις νίκες ο Αστέρας Καμαρούλας... 2 - 1 τις Ελπίδες

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ πέτυχε ο Αστέρας Καμαρούλας που επιβλήθηκε των Ελπίδων Αγρινίου με σκορ 2 - 1. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Πάνου Βραχωρίτη ανέβηκε στους 8 βαθμούς, ενώ οι Ελπίδες έμειναν χωρίς βαθμό.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό σε φάσεις με τους τυπικά γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα με τον Καντάνη στο 32ο λεπτο.
Οι παίκτες των Ελπίδων μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και είχαν δοκάρι με τον Τσέλιο στο 46΄ και στη συνέχεια οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και για τις δύο ομάδες. Ο Αστέρας έκανε το 0 - 2 στο 79΄ με το Ζαμπάρα και το μόνο που κατάφεραν οι Ελπίδες ήταν να μειώσουν με τον Πιστιόλη στο 87ο λεπτό.

Το φιλμ του αγώνα.

13′ Σουτ του Πίτλιγγερ μπλοκάρει ο Τσιάκαλος.
21′ Συρτή σέντρα του Τσέλιου, κακό διώξιμο του Γιώτη, η μπάλα στρώνεται στο Βάτσικα που πιάνει το σουτ και η μπάλα φεύγει άουτ.
32′ Γκολ. Κόρνερ του Στραβοδήμου από αριστερά, η μπάλα δεν απομακρύνεται από την περιοχή και ο Καντάνης από κοντά την στέλνει στα δίχτυα για το 0-1.
44′ Σέντρα σουτ του Τσέλιου από δεξιά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
46′ Ο Τσέλιος από αριστερά γυρίζει τη μπάλα προς την περιοχή του Σταμάτη, αυτή χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει άουτ.
49′ Εκτέλεση φάουλ του Τσέλιου η μπάλα περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
53΄ Ο Τσακανίκας ξεκινάει μια προσπάθεια μόνος του πίσω από το κέντρο, περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, μπαίνει στην περιοχή αλλά ανοίγει το κοντρόλ προς τα αριστερά και πιάνει το σουτ με τη μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία και να καταλήγει άουτ.
54΄ Σουτ του Τσούφη άουτ.
55′ Σουτ του Καντάνη διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσιάκαλος.
57′ Κόρνερ από αριστερά του Τσέλιου και ο Κατσώρης απο καλή θέση πλασάρει άουτ.
60′ Φάουλ του Στραβοδήμου διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Τσιάκαλος.
61′ Φάουλ του Τσέλιου ο Πιστιόλης από κοντά πιάνει την κεφαλιά άουτ.
62′ Πλασέ του Ζαμπάρα άουτ.
79′ Γκολ. Αντεπίθεση από αριστερά με το Στραβοδήμο που δίνει έτοιμο γκολ στο Ζαμπάρα που ακολουθεί την φάση και δε δυσκολεύεται να πλασάρει σε κενή εστία για το 0-2.
85΄ Αντεπίθεση με τον Κολύδα που φτάνει στην περιοχή και πλασάρει αλλά ο Σταμάτης μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
87′ Γκολ. Σέντρα από δεξιά του Τσέλιου και ο Πιστιόλης από κοντά με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
89′ Σέντρα από δεξιά του Βαγενά, ο Δράκος πιάνει την κεφαλιά με τον Τσιάκαλο να διώχνει εντυπωσιακά και τον Τσέλιο να απομακρύνει.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρυσόστομος Τεγούσης): Τσιάκαλος, Νταρίλας, Κατσιώρης (80′ Πάτρας), Τσακανίκας, Γκοργκόλης, Κολύδας, Πιστιόλης, Τσούφης (84′ Τσίρκας), Βάτσικας, Τσέλιος, Τσιάρας (71′ Ασημάκης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Σταμάτης, Αριστόπουλος, Πίτλιγγερ, Γιώτης, Δανιάς (82′ Μαντζανας), Ξανθόπουλος, Καντάνης, Ζωγράφος (68′ Βαγενάς), Στραβοδήμος, Λαΐνας (92′ Ασημάκης), Ζαμπάρας (86′ Δράκος).

πηγή: agrinio24.com
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.