Τελευταια Νεα

3 Μαΐ 2017

Στείρα κριτική από τη μία, ανάδειξη της ενημέρωσης από την άλλη

<<Η μεγαλύτερη διαφορά –αν μη τι άλλο- του ρόλου και του χαρακτήρα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, αναδεικνύεται περίτρανα στις δύο πρόσφατες δημοσιεύσεις τους για το ίδιο θέμα.>> 
Ετσι άρχιζε η ανακοίνωση της Δόξας Καινουργίου με τίτλο <<Στείρα κριτική εναντίον της Δόξας απ' την μία, ανάδειξη του εθελοντισμού απ' την άλλη>> (διάβασε εδώ).
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Κόκκαλης τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στο kainourgiopress τις οποίες αναδημοσιεύσαμε (Διάβασε εδώ), ενώ είχε προηγηθεί και η τοποθέτηση του προέδρου της Δ.Κ. Καινουργίου κ. Κώστα Ευθυμίου (Διάβασε εδώ).
Στο site της ομάδας σήμερα το απόγευμα (Τετάρτη 3/5/17) αναρτήθηκε ανακοίνωση η οποία τονίζει ότι η άποψη του προέδρου της ομάδα είναι προσωπική και δεν εκφράζει πλήρως τις θέσεις του ΔΣ. (Διάβασε εδώ).
Θέτουμε όμως τα παρακάτω ερωτήματα. 
Ο Κύριος Κόκκαλης ήταν ενήμερος για την σημερινή ανακοίνωση; 
Εκφράζει η συγκεκριμένη ανακοίνωση όλο το ΔΣ; 
Ηταν γνώστες τα μέλη του ΔΣ για την ανακοίνωση; 
Αν η διοίκηση θέλει να περάσει, ότι οι δηλώσεις Κόκκαλη ήταν προσωπική του άποψη και δεν εκφράζουν τις θέσεις του ΔΣ γιατί δεν ανέβαζαν στο site της ομάδας τις δηλώσεις του προέδρου; 
Είναι δυνατόν να μην φιλοξενείται δήλωση του προέδρου; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο πρόεδρος της ομάδας δεν είχε ενημερωθεί για την σημερινή ανακοίνωση ενώ και μέλη της διοίκησης επίσης δεν είχαν ενημερωθεί.
Για να σας βάλουμε περισσότερο στο πνεύμα.....σε επικοινωνία μας με μέλος του ΔΣ σήμερα (Τετάρτη 3/5/17) το μέλος του ΔΣ μας ζήτησε να αναρτήσουμε δήλωσή του στην οποία τόνιζε ότι δεν τον εκφράζουν οι δηλώσεις του προέδρου. Λίγο πριν αναρτηθεί η δήλωση του μέλους του ΔΣ της ομάδας σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία, μας είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε την ανάρτηση γιατί το ΔΣ εξέδωσε ανακοίνωση. Αρα το συγκεκριμένο μέλος δεν είχε γνώση για την ανακοίνωση.
<<Η μεγαλύτερη διαφορά - αν μη τι άλλο - του ρόλου και του χαρακτήρα αυτών που έχουν τα  <<κλειδιά>> της ενημέρωσης της Δόξας αναδεικνύεται περίτρανα>>.


« PREV
NEXT »