Τελευταια Νεα

22 Απρ 2017

Δόξα Καινουργίου: Στείρα κριτική εναντίον της ΔΟΞΑΣ απ’ την μια, ανάδειξη του εθελοντισμού απ’ την άλλη…

Η ανακοίνωση:

Η μεγαλύτερη διαφορά –αν μη τι άλλο- του ρόλου και του χαρακτήρα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, αναδεικνύεται περίτρανα στις δύο πρόσφατες δημοσιεύσεις τους για το ίδιο θέμα.


Το πρώτο (για να δείτε το δημοσίευμα πατήστε εδώ) καταδικάζει την διοίκηση της ερασιτεχνικής μας ομάδας, επειδή έκαναν ότι περνούσε απ’ το χέρι τους για την παράδοση του Δημοτικού Σταδίου και του βοηθητικού χώρου στην Χρυσοχεριά στην διάθεση των παιδιών του χωριού μας (για να δείτε σχετικά έγγραφα πατήστε εδώ). Κι ενώ η Δημοτική Αρχή μας έχει στο: …’’ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ με το χορτοτάπητα, το έχουμε αναθέσει στον εργολάβο κον Λέρη’’ , ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ αυταρχικά και την παράδοση όλων των κλειδιών του γηπέδου (για να δείτε σχετικά έγγραφα πατήστε εδώ).


Το δεύτερο (για να δείτε το δημοσίευμα πατήστε εδώ) αναδεικνύει με επιτυχία την διάθεση εθελοντισμού ομάδας συγχωριανών μας, για την ανάληψη πρωτοβουλιών συντήρησης του χορτοτάπητα και όχι μόνο, κίνηση την οποία ασφαλώς  και επικροτούμε και θα υποστηρίξουμε όπου μπορούμε ως ΔΟΞΑ, αφού ΟΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.


Άλλωστε η πρωτοβουλία αυτή, κρίνοντας από τα αποτελέσματα, πάρθηκε για να καλύψει την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής και ιδιαιτέρως της τοπικής Δημοτικής Κοινότητας, οι οποίοι σαφέστατα αν διαχειριζόταν σωστά τους δύο χώρους –για τους οποίους είναι υπεύθυνοι- που όλοι μας ως δημότες πληρώσαμε για να δημιουργηθούν και πληρώνουμε για να διατηρηθούν, ΔΕΝ θα ''γεννιόταν''  ΠΟΤΕ η πρόσθετη ομάδα εθελοντών!


Έτσι όμως συμβαίνει πάντα στην χώρα μας …
κάποιοι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ (όπως κάνει το ά δημοσίευμα), απλώς για να καταδικάσουν, χωρίς διάθεση δημιουργικότητας σε οτιδήποτε, αλλά μόνο καταστροφολογίας (εν προκειμένου μειώνοντας την τωρινή διοίκηση, λες κι είναι μισθωμένη από κάποιους για να εκτελεί καθήκοντα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι που βοηθούν είναι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ)


και κάποιοι άλλοι, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ το καλό (όπως κάνει το β' δημοσίευμα), μπας και βρει μιμητές και όχι μόνο ………….. όμως, ευτυχώς που υπάρχουν …..για  να ξεχωρίζουν μεταξύ τους!!!!
« PREV
NEXT »