Τελευταια Νεα

23 Απρ 2017

Η απάντηση Ευθυμίου στη Δόξα

Με επιστολή του ο πρόεδρος της Δ, Κ. Καινουργίου, Κώστας Ευθυμίου, απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Δόξα Καινουργίου.

Αναλυτικά η επιστολή του κ.Ευθυμίου:"Ο Σύλλογος της Δόξας αναφέρθηκε σε δύο δημοσιεύσεις οι οποίες κατά την γνώμη μου καταδικάζουν την απουσία της Δημοτικής Αρχής.

Σαν πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καινούργιου θα ήθελα να μου αναφέρουν οι διοικούντες έστω και μια φορά όπου υπήρξε πρόβλημα στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου ή του χλοοτάπητα ή στο 5×5 ή στον βοηθητικό χώρο άθλησης,το οποίο υλοποιήθηκε από πλευράς διοίκησης της δόξας. (ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΜΙΑ).

Θα ήθελα να σας αναφέρω και να ενημερωθείτε οι περισσότεροι από εσάς διότι αν και διοίκηση ίσως δεν έχετε πάει σχεδόν ποτέ στο γήπεδο ή στο 5 ×5 ή στο βοηθητικό χώρο άθλησης.

 Λοιπόν Κύριοι της Δόξας οι εγκαταστάσεις έχουν κάποιες υδραυλικοηλετρικές φθορές τις οποίες πάντα μα πάντα τις επισκεύαζε ο δήμος μας,με όποια υλικά και όποιο κόστος.

Έχουν βαφτεί και καθαριστεί εσωτερικά και εξωτερικά τα αποδυτήρια της ομάδας μας, τα γραφεία, οι αποθήκες, τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας κτλ.

Πολλές οι επεμβάσεις από συνεργείο καθαρισμού σε κερκίδες, χώρο του μπάσκετ, στον αύλειο χώρο των εγκαταστάσεων και στην εξωτερική πρόσοψη του γηπέδου. Επίσης καθαρισμοί με χορτοκοπτικό περιμετρικά του χλοοτάπητα.

Το γήπεδο μας είχε τεράστιο πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο, ανακατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου και σε περίοδο που οι καιρικές συνθήκες ήταν δυσμενείς. Έγινε επιχωμάτωση, δημιουργήθηκαν κλίσεις σωστές, έγιναν τα απαιτούμενα ραντίσματα, έγινε αρκετές φορές σπορά, λιπαρίσματα όσες φορές έπρεπε να γίνουν από τον αρμόδιο γεωπόνο και όσα κουρέματα χρειαζόταν.

Το πότισμα γίνεται αυτόματα και το μόνο που χρειάζονταν ήταν η φύλαξη του ηλεκτρικού πίνακα και του χρονοδιακόπτη, κάτι που και σε αυτά έγιναν πολλές φορές δολιοφθορές και φυσικά με την ανυπαρξία της διοίκησης της Δόξας, να μένουν εκτεθειμένα.

Στο 5 ×5 ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άθλια κατάσταση, τα goal post σπασμένα και λυγισμένα, το περιμετρικό πλέγμα κομμένο και σκισμένο, αιωρούμενο επικίνδυνα σε κάποια σημεία. Λοιπόν φίλοι της Δόξας εδώ και πολύ καιρό το τερέν έγινε ολοκαίνουριο, τα goal post καινούργια και ασφαλή, τα πλέγματα δέθηκαν περιμετρικά στους στύλους και η ασφάλεια του χώρου ανέβηκε στο κατακόρυφο. Το γηπεδάκι έγινε στολίδι για το χωριό μας. Καλό θα ήταν να το γνώριζε και η διοίκηση σας αυτό.

Ο βοηθητικός χώρος άθλησης να σας θυμίσω ότι για 6000τμ περίπου το μόνο που βλέπαμε εμείς (εσείς δεν ξέρω αν το γνωρίζετε) ήταν σωροί από μπάζα, πέτρες, τσιμέντο, χώμα, ξύλα. Λοιπόν αγαπητοί φίλοι τα μηχανήματα του δήμου ήταν παρόν για πολλές ημέρες για να δημιουργήσουν μια ομαλή επίπεδη επιφάνεια. Επίσης μεταφέραμε πολλές δεκάδες κυβικά αμμόχωμα για την επιχωμάτωση του χώρου.

Επίσης φέραμε νερό στο 5 ×5 και στον χώρο άθλησης και πριν το Πάσχα έγινε σπορά και κάνουμε προσπάθειες για δικτύωση του χώρου κάτι που φυσικά δεν γνωρίζετε διότι είμαι παρόν καθημερινά στους χώρους και εκτελώ προσωπική εργασία, δεν έτυχε να δω κάποιον από το ΔΣ της ομάδας σας.

Καλό θα ήταν να κάνετε μερικές επισκέψεις στους χώρους για να είστε ενήμεροι ώστε να αποφεύγονται λόγια του αέρα. Θυμηθείτε ότι έχετε να κάνετε με ανθρώπινο δυναμικό μικρής ηλικίας αθλητές και πέρα από καλούς αθλητές τους θέλουμε και καλούς ανθρώπους και θα πρέπει κοντά τους να υπάρχουν σοβαρά και δημιουργικά πρόσωπα για να παραδειγματίζονται.

Το δεύτερο δημοσίευμα που θίγεται αναφέρεται στην δημιουργία της Εθελοντικής Ομάδας Διαχείρισης Αθλητικών Εγκαταστάσεων Καινούργιου. Εδώ είστε τελείως άστοχοι διότι το πώς και γιατί δημιουργήθηκε δεν έχει να κάνει με τα όσα αναφέρετε. Φυσικά δεν το σχολιάζω αλλά στο μόνο που θα σταθώ είναι μια πρόταση σας {Αφού όλοι εθελοντές είμαστε}. Ναι αλλά δείξτε μου και κάτι περί των δράσεων σας προς τον εθελοντισμό.

Λοιπόν αφήστε την ομάδα (Ε.Ο.Δ.Α.Ε.Κ) και τα παιδιά που αγαπούν πραγματικά τον χώρο και το άθλημα να κάνουν την δουλειά τους και να πάμε όλοι μαζί,πίσω από αυτή, να την στηρίξουμε για να βγει κάτι καλύτερο για το χωριό μας.

Τα παιδιά για να τα φέρουμε κοντά στον αθλητισμό πρέπει να βλέπουν μια όμορφη εικόνα με υγιές κλίμα. Αυτή την εικόνα μπορούμε να την δείξουμε όλοι μαζί, να συνεργαστούμε ενωμένοι και να έχουμε επικοινωνία μεταξύ μας.

Σας ευχαριστώ!!!!

Μετά τιμής, 

Ο πρόεδρος της Δ.Κ Καινούργιου 

Κώστας Ευθυμίου
« PREV
NEXT »