Τελευταια Νεα

3 Μαΐ 2017

Με προεδρικό δίδυμο ο Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου

Τη θέση του Προέδρου από κοινού αναλαμβάνουν στο Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου ο Περικλής Γερμανός και ο Ντίνος Τσιαμάκης. Στο 9μελές συμβούλιο της ομάδας θα βρίσκονται ακόμα ο Βασίλης Καραχάλιος, ο Νεκτάριος Σαπλαούρας στις θέσεις του Γενικού Γραμματέα και του Ταμία αντίστοιχα και οι Θόδωρος Καββαδίας, Σπύρος Φλώρος, Γρηγόρης Σερέτης, Γιώργος Γεωργαντάς και ο Γιώργος Ροκοπάνος που θα έχει και τη θέση του team manager.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με προεδρικό δίδυμο θα πορευτεί την επόμενη χρονιά η ομάδα μας. Ο Περικλής Γερμανός και ο Ντίνος Τσιαμάκης αναλαμβάνουν από κοινού την προεδρία του Συλλόγου μας στο νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας. Τη θέση του Γενικού Γραμματέα αναλαμβάνει ο Βασίλης Καραχάλιος, του ταμία ο Νεκτάριος Σαπλαούρας και μέλη του Συμβουλίου θα είναι οι Θόδωρος Καββαδίας, Σπύρος Φλώρος, Γρηγόρης Σερέτης, Γιώργος Γεωργαντάς και ο Γιώργος Ροκοπάνος, ο οποίος θα έχει και τη θέση του team manager.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου:

Πρόεδροι: Γερμανός Περικλής, Τσιαμάκης Κωνσταντίνος.
Γενικός Γραμματέας: Καραχάλιος Βασίλειος.
Ταμίας: Σαπλαούρας Νεκτάριος.
Μέλη: Καββαδίας Θεόδωρος, Φλώρος Σπυρίδων, Ροκοπάνος Γεώργιος (team manager), Σερέτης Γρηγόριος, Γεωργαντάς Γεώργιος.

Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργαντάς, Υπεύθυνοι χορηγιών θα είναι η Ευγενία Ζάγκα και ο Γιώργος Ροκοπάνος και στο Γραφείο Τύπου θα βρίσκεται ο Παντελής Χατζηστυλιανός.
Την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα υπάρξει και εγγραφή νέων μελών στο Σύλλογο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!!

Με τιμή 

Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
« PREV
NEXT »