Τελευταια Νεα

27 Μαρ 2017

Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου: Ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας... αλλαγή ώρας με Πολύγυρο

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του στο χθεσινό αγώνα με την Καρδίτσα και τονίζει πως θέλει τους φιλάθλους με αυτή τη δυναμική σε κάθε παιχνίδι. Τέλος ανακοινώνει πως το παιχνίδι με τον Πολύγυρο την ερχόμενη Κυριακή θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι μετά από αίτημα της ομάδας της Χαλκιδικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο για τη συγκλονιστική του παρουσία στον αγώνα με τον Α.Σ. Καρδίτσας και του ζητάει συγνώμη για το χθεσινό αποτέλεσμα. Ένα τόσο δυνατό φίλαθλο κοινό δίνει την ώθηση σε παίκτες και προπονητές και τέτοιο κόσμο θέλουμε να έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Ακόμη ευχαριστούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σπυρόπουλο για την ομαλή διεξαγωγή όχι μόνο του χθεσινού αλλά και όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το διαιτητικό δίδυμο των αδερφών Ταρενίδη που σε ένα δυνατό παιχνίδι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας είναι ξανά εντός έδρας με τον Α.Ο. Πολυγύρου, όμως μετατίθεται για τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής μετά από αίτημα του φιλοξενούμενου σωματείου και αποδοχής του από την πλευρά μας.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
« PREV
NEXT »