Τελευταια Νεα

27 Μαρ 2017

Ευχαριστεί τον Α.Ο. Αγρινίου και τον Περικλή Γερμανό ο Α.Σ. Καρδίτσας

Με ανακοίνωσή του ο Α.Σ. Καρδίτσας αναφέρθηκε στη σημαντική νίκη στο Αγρίνιο συγχαίροντας τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε τον Α.Ο.Α. και τον πρόεδρό του Περικλή Γερμανό για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με το διπλό στο Αγρίνιο (σκορ 60-74) και την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχε, ο Α.Σ.Καρδίτσας παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει να κυνηγά... το όνειρο.
Όλα τα μπράβο αξίζουν στους προπονητές και τους αθλητές της ομάδας μας. 
Η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας, βρέθηκε σύσσωμη στο πλευρό της ομάδας στο Αγρίνιο και είναι υποχρέωσή της να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. Γερμανό για τη φιλοξενία, αλλά και τη μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αγρινίου και δημιούργησαν μια άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα. Επίσης, πολλές ευχαριστίες προς την Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου, για τη μέριμνά της σε ότι αφορά τη συνοδεία και διευκόλυνση της αποστολής του Α.Σ.Κ.
Τέλος, συγχαίρει τους (αξιολογημένους Α1) διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Σταύρο και Κων/νο Ταρενίδη του Συνδέσμου Κεντρικής Μακεδονίας για την απόδοση και τη στάση τους, γεγονός που θεωρούμε πως αναγνωρίζεται από όλους όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα της Κυριακής.
« PREV
NEXT »