Τελευταια Νεα

27 Μαρ 2017

Επέστρεψαν στη Β΄ ΕΠΣΝΑ οι Άτλαντες... 5 - 2 την Αναγέννηση Ρίγανης

Με μια εντυπωσιακή νίκη με σκορ 5-2 απέναντι στην Αναγέννηση. Ρίγανης, οι Άτλαντες Αγρινίου σφράγισαν την επάνοδό τους στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣΝΑ.
Οι δύο αντίπαλοι όπως και η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου ισοβάθμησαν με 19 βαθμούς στη δεύτερη θέση των play offs, με την Αναγέννηση Ρίγανης να υστερεί στην μεταξύ τους βαθμολογία και να μένει εκτός ανόδου (Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου με 21 βαθμούς).
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ξεκινήσουν το παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια.Συγκεκριμένα στο 3' ο Φώτης Θ. Πρίτσης από αριστερά αναλαμβάνει την εκτέλεση κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο πρώτο δοκάρι, εκεί ο Βασιλείου φαίνεται να ελέγχει την μπάλα αυτή του γλιστράει από τα χέρια και καταλήγει στα δίχτυα.
Οι Άτλαντες αν και έμειναν πίσω στο σκορ, ανέβασαν στροφές, αποδίδοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο και με κινητήριους μοχλούς τους Κώστα Πεσλή, Ζαρλακούτη και Κορέτση που βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα και δημιουργούσαν συνεχώς κινδύνους για την εστία του Χαραλάμπους, ισοφάρισαν αρχικά στο 14΄ με τον Κορέτση και ανέτρεψαν το σκορ σε 2-1 στο 37' με πέναλτι που κέρδισε ο Κορέτσης και μετέτρεψε σε γκολ ο Ζαρλακούτης .
Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση συνεχίστηκε για τους γηπεδούχους και στο 64' ο Ζαρλακούτης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανεβάζει το σκορ σε 3-1 για να έρθει ξανά μια λάθος έξοδος του Βασιλείου στο 66' να δώσει την ευκαιρία στο Φώτη Θ. Πρίτση να μειώσει σε 3-2.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση για να έρθει ο Κώστας Πεσλής στο 81' με σουτ μέσα από την περιοχή να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 4-2. και στο 85' σε αντεπίθεση από αριστερά ο Κώστας Πεσλής σερβίρει έτοιμο γκολ στον Ζαρλακούτη που δε δυσκολεύεται να πετύχει το τρίτο του προσωπικό γκολ και να γράψει το τελικό 5-2.

Διαιτητές: Κέκελος, Κακατσίδης, Λιαλιαμπής.

Το φιλμ του αγώνα.

2' Πλασέ του Κορέτση μέσα από την περιοχή μπλοκάρει ο Χαραλάμπους.
3' ΓΚΟΛ: Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά με το Φώτη Θ. Πρίτση, ο Βασιλείου στο πρώτο δοκάρι φαίνεται να ελέγχει την μπάλα,αλλά αυτή του γλιστράει και καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.
5' Ο Κώστας Πεσλής με μεγάλη μπαλιά βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον Κορέτση που πλασάρει το Χαραλάμπους αλλά πριν η μπάλα περάσει την γραμμή διώχνει ο Παλαιοπάνος.
7' Σουτ του Ζαρλακούτη μέσα από την περιοχή διώχνει με τα πόδια σε πλάγιο ο Χαραλάμπους.
8' Ο Κώστα Πεσλής με ατομική προσπάθεια από δεξιά φτάνει στη γωνία της περιοχής και πιάνει δυνατό σουτ αλλά η μπάλα φεύγει δίπλα από τη συμβολή των δοκών άουτ.
10΄ Σούτ του Κορέτση με εξουδετερωμένο το Χαραλάμπους, διώχνει σε κόρνερ ο Φώτης Κ. Πρίτσης.
14' ΓΚΟΛ: Πάσα του Κ. Πεσλή στον Κορέτση που κερδίζει και τις κόντρες βγαίνοντας απέναντι στο Χαραλάμπους και τον πλασάρει εύστοχα για το 1-1.
21' Ο Παχής πιάνει δυνατό σουτ με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
37' Κορέτσης και Κ. Πεσλής αλλάζουν τη μπάλα μεταξύ τους και μπαίνουν στην περιοχή, τελευταίος αποδέκτης ο Κορέτσης που ανατρέπεται από τον Παχή και ο διαιτητής δίνει πέναλτι.
38' ΓΚΟΛ: Ο Ζαρλακούτης αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
45' Σουτ του Ζαρλακούτη διώχνει δύσκολα ο Χαραλάμπους.
48' Κόρνερ από δεξιά του Ζαρλακούτη ο Γρηγορόπουλος πιάνει την κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή και η μπάλα καταλήγει άουτ.
63΄ Εκτέλεση φάουλ του Παντελή Πρίτση μπλοκάρει ο Βασιλείου.
64' ΓΚΟΛ: Σουτ του Ζαρλακούτη μέσα από την περιοχή η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 3-1.
66΄ ΓΚΟΛ: Ο Βασιλείου με άστοχη έξοδο συγκρούεται με τους αμυντικούς του και δε συγκρατεί τη μπάλα, κερδισμένος βγαίνει ο Φώτης Θ. Πρίτσης που από κοντά μειώνει σε 3-2.
77' Εκτέλεση φάουλ του Κερασιώτη η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό και περνάει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι κόρνερ.
81' ΓΚΟΛ: Ο Κώστας Πεσλής με ωραία ενέργεια αποφεύγει έναν αντίπαλο και πιάνει το σουτ στέλνοντας την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας.
85' ΓΚΟΛ: Αντεπίθεση από αριστερά με τον Κώστα Πεσλή να φεύγει ταχύτατα, μπαίνει στην περιοχή και σερβίρει έτοιμο γκολ στο Ζαρλακούτη που ακολουθούσε τη φάση και δε δυσκολεύεται να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Ανδρέας Ασημάκης): Βασιλείου, Νταβαρίνος, Γρηγορόπουλος, Χ. Αντωνόπουλος, Φ. Πεσλής, Κερασιώτης, Α. Αντωνόπουλος (85΄ Άκυρος), Κύριος, Κορέτσης (65' Λ. Πεσλής), Κ. Πεσλής (88' Καρδαράς), Ζαρλακούτης.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ (Γεράσιμος Γραμμένος): Ν. Χαραλάμπους, Παλαιοπάνος, Ν. Παχής, Σκεπετάρης, Φ. Κ. Πρίτσης (70' Α. Σαμαράς), Π. Πρίτσης (67' Γρατσάνης), Κουτρομάνος, Κ. Χαραλάμπους, Σαμαράς, Φ. Θ. Πρίτσης, Ι. Παχής.

πηγή: agrinio24.com
« PREV
NEXT »