Τελευταια Νεα

2 Οκτ 2016

Λευκή ισοπαλία για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Iσόπαλο αποτέλεσμα με 0-0 είχαμε στην σημερινή αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Εμιλέον, μεταξύ του ΠΑΟΚ Καλυβίων και της ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου, σε έναν αγώνα που είχε δυνατές μονομαχίες και πολύ πάθος μεταξύ των παικτών, αλλά δεν είχε τελικό νικητή.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων αν και προσπάθησε σε όλο τον αγώνα να πετύχει κάποιο γκολ δεν δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, αντιθέτως οι παίκτες της ΑΕΚ, πήραν από νωρίς πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες και με σωστή ανάπτυξη, κυρίως από τον άξονα αλλά και από τα πλάγια, προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη.
Η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση ήταν στο 78΄ όταν  το γκολ που πέτυχε με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή  ο Ροδίτης της ΑΕΚ, ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του διαιτητή κ.Παναγιωτόπουλου, ο οποίος σφύριξε επιθετικό φάουλ για σπρώξιμο σε αμυντικό, προκαλώντας έτσι τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών των φιλοξενουμένων.
Διπλή προσπάθεια για να πετύχει γκολ είχε προς το τέλος της αναμέτρησης, ο Μακρής, πρώτα με κεφαλιά και αμέσως μετά με κοντινό σουτ, όμως η μπάλα δεν βρήκε στόχο.
ΠΑΟΚ Καλυβίων: Θεόδωρος Βαϊνάς (προπονητής)
Π. Σαμαράς, Χ. Πατσαούρας, Η. Νταλαπέρας, Ν. Καρασάββας (85΄ Τριανταφύλλου), Π. Γαλάνης, Δ. Καγκαράς (67΄ Γαντζούδης), Μπλάνης, Χ. Λιούλιος, Ζαχαράκης, Χρ. Αυγέρης, Β. Βελέντζας (57΄ Κουκογιάννης)
ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου (Αποστόλης Μπαλντούμας (προπονητής)
Τ. Μπαλάσκας, Μ. Καρδαράς, Κ. Χολιασμένος, Ι. Κολοβάκης, Α. Ροδίτης, Ν. Μάντογλου, Κ. Νικολόπουλος ( 86΄Σαπλαούρας), Ι. Τσιαμπούλας (60΄Αντωνόπουλος), Γ. Αυγέρης (77΄Ι. Νικολόπουλος), Α. Μακρής, Ε. Ζιάκας
http://kalyvia.gr/
« PREV
NEXT »

6 σχόλια

  1. Ματσ για 0-4 εληξε ισοπαλο για χαρη παναγιωτοπουλου.καθαρο γκολ ακυρωσε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι καταντησε αεκ?? Μια χαρα χωρις μεταγραφες. τα καλυβια νομιζω πανε για πρωταθλημα παιδια μην μπερδευεσται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και η κουτσι μαρια παιζει τωρα στην αεκ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.