Τελευταια Νεα

2 Οκτ 2016

Ισοπαλία 1-1 για Ελπίδες και Παντάνασσα

Χωρίς νικητή με σκόρ 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ των Ελπίδων Αγρινίου και του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας.

Η ομάδα του Γιώργου Αρμύρα στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκε στο σκόρ με σούτ του Λιόκαυτου στο 12′ και είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει απο νωρίς το παιχνίδι. Μετα το ημίωρο η γηπεδούχος ομάδα αντέδρασε βγήκε με αξιώσεις μπροστά και ισοφάρισε στο 41′ με τον Σπαή.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αλλά η αστοχία των επιθετικών και τα δοκάρια τους στέρησαν το γκόλ που θα τους έδινε το τρίποντο.Απο την πλευρά τους οι φιλοξενούνοι προσπαθούσαν κυρίως με ατομικές ενέργειες του DONI η με στημένα να δημιουργήσουν τις προυποθέσεις για κάποιο γκόλ.
Φάσεις και γκόλ.
7΄Ο DONI με συνατό σούτ προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Προβίδα αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
12΄ ΓΚΟΛ: Ο Σούτας με εκτέλεση φάουλ λίγο κάτω απο το κέντρο φέρνει την μπάλα στην εστία και ο Προβίδας διώχνει σε κόρνερ.Την εκτέλεση του κόρνερ αναλαμβάνει ο DONI η μπάλα φτάνει στο ύψος της περιοχής στον Λιόκαυτο που με συρτό δυνατό σούτ την στέλνει στην γωνία της εστίας του Προβίδα.
24′ Λάθος γύρισμα του Σούτα στον Λιαπη παρεμβαίνει ο Σπαής που πιάνει απο καλή θέση αδύναμη κεφαλιά και μπλοκάρει ο Τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
28′ Αντεπίθεση με τον DONI να βγάζει κάθετη στον Κρανιά που πιάνει το σούτ απο πλάγια, ο Προβίδας δεν καταφέρνει να αποκρούσει και πρίν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα πάνω στην γραμμή αποκρούει ο Τσέλιος και την απομακρύνει.
41′ Ατομική προσπάθεια απο δεξιά απο τον Παληγεώργο που κερδίζει τις κόντρες μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει στην απέναντι γωνία του Λιάπη με την μπάλα να βρίσκει στην ρίζα του δοκαριού και στην επαναφορά στρώνεται στον Σπαή που ακολουθούσε που με σούτ την στέλνει στα δίχτυα.
48′ Ατομική προσπάθεια και σούτ του DONI η μπάλα καταλήγει άουτ
52′ Εκτέλεση κόρνερ απο δεξιά του Ζήση ο Τσακανίκας πιάνει την κεφαλιά και η μπάκα καταλήγει άουτ.
54′ Κάθετη του Μακρυγιάννη στον Σπαή που δεν πιάνει καλά το σούτ και η μπάλα φεύγει άουτ.
57′ Πάσα του DONI στον Κοντογούρη που βγαίνει απέναντι στον Προβίδα και πρίν πλασάρει με τάκλιν ο Τσακανίκας του παίρνει την μπουκιά απο το στόμα διώχνοντας σε κόρνερ.
69′ Ο Κατσιώρης κερδίζει όλες τις κόντρες απο αριστερά μπαίνει στην περιοχή, πλασάρει τον Λιάπη που αποκρούει η μπάλα φτάνει στον Ζήση που σουτάρει με την μπάλα να βρίσκει στον συμβολή των δοκών και να καταλήγει άουτ.
71′ Σούτ του Μανθόπουλου λίγο έξω απο την περιοχή και δεξιά τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Γκοργκόλης με κεφαλιά την ξαναστέλνει στο οριζόντιο δοκάρι αλλά υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.
86΄Οι φιλοξενούμενοι ζητούν πέναλτι σε ανατροπή του DONI απο τον Κατσιώρη με τον διαιτητή να έχει άλλη άποψη δείχνοντας κάρτα για θέατρο στον επιθετικό του Αστέρα.
87′ Ο Γκοργκόλης φέυγει στην κόντρα και πλασάρει τον Λιάπη που αποκρούει με το πόδι πέφτοντας.
Στο 82΄ο Κρανιάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.
Διαιτητές: Ρεντίφης,Μπακάκη,Γκουτσέλης
Ελπίδες Αγρινίου: ( Χρυσόστομος Τεγούσης) Προβίδας, Τσέλιος, Ζήσης, Τσακανίκας, Μακρυγιάννης, Δελημήτσος, Σπαής( 65′ Γκοργκόλης), Καζαντζής, Μανθόπουλος, Παληγεώργος( 89′ Μπαιρακτάρης), Κατσιώρης,
Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας: (Γιώργος Αρμύρας) Λιάπης, Τσώρακας (23′ λ.τ. Dolenga), Λιόκαυτος, Κουμάσης, Σούτας, Μπούρος, Κρανιάς, Βλαχόπουλος, Κοντογούρης, Doni, Χειμώνας (46′ Κωσταρέλος,80′ λ.τ. Κουτσιαύτης)
http://www.agrinio24.com/
« PREV
NEXT »

5 σχόλια

  1. Αρμυρα πεφτεις μολυβι δεν ξεχνω 2-4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κύπελλο 2-4, στο πρωτάθλημα την 8η αγωνιστική θα παρακαλάς ... άντε μη σας βγάλουμε έξω και από το γήπεδο και θα παίζεται στην παιδική χαρά γιατί για εκεί είστε...

      Διαγραφή
  2. ΜΑΣΕ ΦΟΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΡΜΥΡΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ,ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΛΥΒΙ Ο ΑΡΜΥΡΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΥΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΗΝ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΤΝ ΑΡΜΥΡΑ.ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΤΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΝ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.