Τελευταια Νεα

3 Οκτ 2016

Γιάννης Ματζουράκης: Είίχαμε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Στην αδικία που υπάρχει στο ποδόσφαιρο στάθηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης μετά το 0-0 του Παναιτωλικού στα Χανιά, που ήταν το δεύτερο συνεχόμενο για την ομάδα του Αγρινίου στο φετινό πρωτάθλημα. 

Ο «Ρουμάνος» τόνισε πως δεν μπήκαν καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν και δεν κινδύνευσαν από τους αντιπάλους του, αφού ο Πλατανιάς δεν βρήκε χώρους για να αναπτυχθεί. 

Αναλυτικά: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε την ικανότητα αυτής της ομάδας. Ο Παράσχος έχει κάνει μια καλή ομάδα. Δεν μπήκαμε όπως θέλαμε στο παιχνίδι και πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Πλατανιά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. 

Βελτιωθήκαμε κατά πολύ και σχεδόν δεν κινδυνεύσαμε. Συγχαρητήρια σε όλους, στους παίκτες μου και στην ομάδα του Πλατανιά. Άδικο για το ποδόσφαιρο το 0-0. Μπορούσαν να μπουν κάποια γκολ, αλλά θα σας ρωτήσω… Πότε ήταν δίκαιο το ποδόσφαιρο; 

Ορισμένες φορές ο Πλατανιάς έπαιξε αρκετά βιαστικά. Μας έστειλε εύκολες μπάλες στην άμυνα. Το είχαμε ετοιμάσει αυτό το πράγμα. Εάν θα έλεγα κάτι, αυτό είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς βρήκε λίγους χώρους, ώστε ν’ αναπτυχθεί περισσότερο και μπήκε στην περιοχή μας επικίνδυνα μια-δυο φορές. 

Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε, όμως τα πράγματα, μιλήσαμε με τους παίκτες και βγήκαμε πιο καλοί, μοιράζοντας καλύτερα το γήπεδο».


http://www.sport-fm.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.