Τελευταια Νεα

3 Οκτ 2016

Παράσχος: Χάσαμε δύο βαθμούς

Στο ότι ο Πλατανιάς έχασε άδικα δύο βαθμούς κόντρα στον Παναιτωλικό στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα Περιβόλια

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως οι Αγρινιώτες έπαιξαν κλειστά και αυτό τους εμπόδισε να κάνουν το παιχνίδι τους, πως δεν είχαν τις σωστές πάσες στις πλαγιοκοπήσεις που έκαναν και το γεγονός πως ανοίχτηκε στο δεύτερο ο Παναιτωλικός, τους εκνεύρισε, δίνοντας σύνθημα για το επόμενο ματς μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. 


Αναλυτικά: «Σήμερα πιστεύω ότι χάσαμε δύο βαθμούς, παρόλο που νομίζω ότι τους αξίζαμε, αν και κάναμε κάποια λαθάκια τα οποία μπορούσαν να μας στοιχίσουν και να χάσουμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος έπαιξε πάρα πολύ κλειστά και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. 

Εκεί είχαμε μια πάρα πολύ μεγάλη υπεροχή, δυστυχώς, όμως, διαπιστώσαμε ότι, αν και πλαγιοκοπούμε τον αντίπαλο πάρα πολλές φορές, δεν είναι σωστή η τελική μας πάσα. Ούτε τις κατάλληλες θέσεις μπορούσαμε να πάρουμε, αλλά δεν μπορούσαν και οι παίκτες, οι οποίοι πλαγιοκοπούσαν την αντίπαλη εστία, να βρουν τους συμπαίκτες τους. 

Από εκεί και πέρα, όσο περνούσε ο χρόνος, και στο δεύτερο ημίχρονο που ο Παναιτωλικός ανοίχτηκε κάπως, δυστυχώς, όσο περνούσε ο χρόνος, τα νεύρα μας ήταν λίγο περισσότερο από το κανονικό και είχαμε λάθος επιλογές και ευτυχώς δεν μας στοίχισε το λάθος που κάναμε, να χάσουμε το παιχνίδι στο 90'. 

Όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα, οι ομάδες είναι πάρα πολύ δυνατές, όπως ο Παναιτωλικός σήμερα, με πολύ ψηλά παιδιά, με δυνατές μονομαχίες και έτσι φτάσαμε σε αυτό το 0-0. Η ζωή συνεχίζεται. 

Από εκεί και πέρα, έχουμε το επόμενο παιχνίδι, παρόλο που έχουμε και τη διακοπή, για να μπορέσουμε αυτές τις δύο εβδομάδες, τα λάθη τα οποία κάνουμε, να τα περιορίσουμε».
http://www.sport-fm.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.