Τελευταια Νεα

14 Ιουν 2016

Τα τυπικά για την άνοδο της Α.Ε. Βάλτου στην Α΄ ΕΠΣΝΑ, τρέχει ο σχεδιασμός της ομάδας

Τα τυπικά παραμένουν για τη μεταβίβαση του ΑΦΜ του Κεραυνού Μυρτιάς στην Α.Ε. Βάλτου. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έχει ολοκληρωθεί και τις επόμενες ημέρες θα έρθει και η τυπική οριστικοποίηση. Στην ομάδα του Χαλκιόπουλου πάντως υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στην Α΄ Κατηγορία. Ήδη υπάρχουν παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα και θα υπάρξουν κινήσεις, όμως πρώτο μέλημα είναι η συμφωνία με τον προπονητή. Στην ομάδα "ζυγίζουν" τις επιλογές που υπάρχουν και οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα του τεχνικού που θα καθοδηγήσει την ομάδα την επόμενη χρονιά θα κλείσει μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, καθώς οι άνθρωποι της Α.Ε. Βάλτου θέλουν να προχωρήσουν γρήγορα και στις συμφωνίες με ποδοσφαιριστές.
« PREV
NEXT »

7 σχόλια

  1. Οι χωριανοι μου στη Μυρτια κατεβάζουν το παντελόνι. Θα έπρεπε να ντρεπονται. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας βοηθούσαν την ομάδα τους πρώτα και μετά το συμβούλιο για να μην κατέβαζαν το παντελόνι

      Διαγραφή
  2. Μα εσύ ζητάς περισσότερα από αυτά που βάλατε. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα κάποιος είχε σχέδιο για όλα αυτα που γίνονται στην ομάδα της Μυρτιας. Κατι τέτοιο πήγε να γινει και στο θερμο και τον έφαγε η μαρμαγκααααααααααα!!!!! Εμεις φοράνε παντελόνια και δεν κανουμε πίσω για κανεναν κολοντομπαααααααααααααα!!!!!!!! Καιρός να βάλουν πολυ το χέρι στην τσέπη φέτος και αν δεν βάλουν μυαλο θα το ξαναβαλουννννννν μεχρι να σκορπίσουν. Εμεις στον Απόλλωνα εχουμε ανθρώπους εμπιστουσσσσς και κόσμο που μας στηρίζει παντού !!! Και τους ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προσεξτε στον βαλτο τι προπονητη θα παρετε αν παρετε απο το κλαμπ γειασας πιστευω να καταλαβατε τι ενοω ενας αμφιλοχιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν αληθευει το ονομα που ακουστικε για προπονητης λυπαμαι η ομαδα του βαλτου θελει χτισιμο απ την αρχη για να παιξει α κατηγορια κρατιστετο αυτο ο β α λ τ ι ν ο ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγοράζουν ΑΦΜ με τι λεφτά;; Χρωστάνε ακόμη από τότε που ήταν στη Γ. Παίκτες και προπονητες τους ζητούν χρήματα και αυτοί χωρίς να έχουν αγωνιστεί, χωρίς να έχουν κερδίσει αγοράζουν ανόδους και κατηγορίες ...Ευτυχώς η διάλλυση είναι κοντά και για τους μεν και για τους δε ... και πολύ περισσότερο για τον αποτυχημένο πρόεδρο που ασχολείται με τα οπαδικά του και την καρέκλα της ΕΠΟ .... Τ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.