Τελευταια Νεα

14 Ιουν 2016

Euro 2016 : Ρωσία - Σλοβακία


Καλησπέρα! Ο χορός των παιχνιδιών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος συνεχίζεται και σειρά παίρνει ο Β' όμιλος και το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής μεταξύ της Ρωσίας και της Σλοβακίας.


// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Οι δύο ομάδες στο πρώτο τους παιχνίδι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, αλλά οι Ρώσοι ευτύχησαν και πήραν την ισοπαλία στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Αγγλία. Οι Σλοβάκοι ωστόσο δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι θετικό απέναντι στους Ουαλούς, γνωρίζοντας πολύ δίκαια την ήττα! Η ισοπαλία που πήραν οι αρκούδες από τους Άγγλους δεν έριξε όμως στάχτη στα μάτια μας, καθώς σε όλο το παιχνίδι ήταν ανούσιοι στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού, χωρίς ιδέες στην επίθεση και δεν υπήρχε ο παίκτης που θα έκανε το κάτι παραπάνω αφού όλοι οι παίκτες της μεσαίας γραμμής κινήθηκαν στην μετριότητα! Εν αντιθέσει με τους μεσοεπιθετικούς, οι της άμυνας και κυρίως ο τερματοφύλακας Ακινφέεφ ήταν εξαιρετικοί, ενισχύοντας την εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής για την διοργάνωση ότι βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα οι τερματοφύλακες των περισσοτέρων ομάδων! 
Και αν η Ρωσία δεν εντυπωσίασε, η ομάδα της Σλοβακίας δυστυχώς απογοήτευσε στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης, έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι και η αντίδραση της ήταν πολύ νευρική στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Έδειχνε ανήμπορη να βγάλει φάση στην άμυνα των Ουαλών, οι μέσοι της δεν είχαν τις εμπνεύσεις κ τις κάθετες κινήσεις που τους διακρίνουν, με μοναδική εξαίρεση την φάση του γκολ, με την εκπληκτική επέλαση του Μακ! Βάις και Χάμσικ κινήθηκαν κάτω του μετρίου, στερώντας από την ομάδα τους σημαντικές αρετές στο παιχνίδι της!
Από τις δύο ομάδες λοιπόν, οι Ρώσοι είναι αυτοί που δικαιούνται να πουν ότι στάθηκαν κάπως καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και οτι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση βάσει αυτών που είδαμε στην πρεμιέρα! Αυτά τα παιχνίδια για να τα πάρεις, χρειάζεται οι μέσοι κάθε ομάδας να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, αφού όλες οι ομάδες που κέρδισαν μέχρι τώρα, το έκαναν εξαιτίας των κεντρικών τους χαφ (Μόντριτς, Κρόος, Κρικόβιακ, Ινιέστα). Αν και σε αυτό το παιχνίδι ο Χάμσικ είναι εκτός παιχνιδιού και συνεχιστεί η ανούσια και φλύαρη πίεση των Σλοβάκων, νομίζω ότι δεν θα βρεί τρόπο να δημιουργήσει προβλήματα στους Ρώσους, οι οποίοι θα βρουν αντίστοιχα τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την άμυνα των αντιπάλων τους και να πάρουν την νίκη η οποία προσφέρεται στο ικανοποιητικό 2,30 από τον Stoiximan! 
// Δείτε όλες τις αναλύσεις και τα προγνωστικά απευθείας από το blog του Stoiximatakias24.gr.

Συνοπτικά:

ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
512.Ρωσία - Σλοβακία1@2,30





Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.