Τελευταια Νεα

20 Ιουν 2016

Τρεις ανανεώσεις στο Νέο Θέρμιο Απόλλωνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η στελέχωση του ρόστερ του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα. Οι διοικούντες ήρθαν σε συμφωνία και ανανέωσαν την συνεργασία τους με τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Ράπτη, Στάθη Τζαμαλή και Γιώργο Κώη οι οποίοι συμφώνησαν και θα φοράνε τη φανέλα της ομάδας του Θέρμου και στο νέο πρωτάθλημα.
Οι επαφές με παίκτες από το περσινό ρόστερ θα συνεχιστούν και σύντομα αναμένονται νέες ανακοινώσεις.
« PREV
NEXT »

8 σχόλια

  1. Πάμε γεραααααααααααα!!!!! Μπραβο στα παιδια που εχουν αγαπήσει την ομάδα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στρατιώτες για ακομα μια χρονιαααααααααααα!!!!!!! Όλοι οι θερμιοτες της Αθήνας σας αγαπάνε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σε όλους. Θελω να πω οτι ακούγονται παρα πολλα για κάποιους παίχτες!!! Οι οποίοι μεχρι πριν δυο χρονια δεν τους ήξερε κανένας !!!! Αυτο που θελω σαν φίλαθλος ειναι να μην παρακαλάμε κανεναν !!!!!!!! Ας πανε εκεί που τους δεινουν περισσότερα και περισσότερες ελπίδες !!!! Γιατι απο ταξικό χορτάσαμε !!!!!! Ας παίξουν τα πιτσιρίκια και ας πέσουμε !!! Εμεις πάλη στο πλευρό σας θα ειμαστε. !!! Μαλλον κάποιοι δεν ακούνε ειδήσεις για να δουν πόσο εχει φτασει η ανεργία !!! Καλω ειναι να κοιτάξουν λίγο γύρο τους και να δουν πια ειναι η πραγματικότητα. !!!! Αλλιώς θα μείνουν στο ταξιμοοοοοοοοοοοο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιος θελει οποιος δεν θελει να παει στο καλο και καλη συνεχεια ΘΕΡΜΟ δεν θα βρει πουθενα.ΑΧΑΡΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ δεν δεχομαστε.-

      Διαγραφή
  4. Kala kanoun k zitane t paidia gt to aksizoun gt persu opos o monos asxolountan m t thermo gt persu vgalate tosa lefta apo eisitiria apo xorous apo laxeioforous ktl...gi auto min lete g anergia k alla tetoia gt kaneis den tha zisei apo t topiko podosfairo apla k t paidia anerga einai k amerika pou xoun douleia t afinoun g na rthoun g proponisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρτα εσυ να τους τα'ι'σεις που εισαι κσι γκουβαρντασσσσς οπως και κάποιοι άλλοι που οπότε θέλουν έρχονται και οπότε θέλουν φεύγουν. Απλα να ξερουν τωρα οτι ο ζαλογγος ειναι πολυ κοντά για αυτούς. Να παρουν αλλα να παρουν αυτα που πρεπει. Όλοι αξίζουν αλλα κάποιοι παίζουν για την φανέλα και μπραβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καποιοι θελανε να το παιξουν εξυπνοι αλλα την πηρανε τη φολα εκει που πηγαν . Καλιο πεντε και στο χερι παραδεκα και καρτερη.-

      Διαγραφή
  6. DEN EXOUN ANANEOSEI AKOMA OLA T PAIDIA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.