Τελευταια Νεα

20 Ιουν 2016

Euro 2016: Βόρειος Ιραλανδία - Γερμανία

Χαιρετώ, φτάνει στο τέλος του και ο 3ος Όμιλος με την αυλαία πρώτο να κλείνει το Βόρειος Ιρλανδία - Γερμανία.

Δείτε όλες τις αναλύσεις για το Euro 2016 από το Stoiximatakias24.gr εδώ.


Με το δεξί και όπως ήταν αναμενόμενο ξεκίνησαν στην πρεμιέρα οι ΒορειοΙρλανδοί που ηττήθηκαν με 1-0 από την Πολωνία σε ένα ματς που οι ίδιοι ήταν ανύπαρκτοι κυριολεκτικά στο γήπεδο. Η ομάδα του Ο'Νιλ ήταν άκρως απογοητευτική καθώς πραγματοποίησε μόλις 2 σουτ, το 1 από τον Μακόλει και το άλλο από τον Λάφερτι και αυτά άστοχα, την ώρα που η Πολωνία δυσκολευόταν στο γκολ. Στον επόμενο αγώνα έπαιξαν αρκετά καλά στο 1ο ημίχρονο κόντρα στους Ουκρανούς αλλά το γκολ ήρθε με κεφαλιά του Μακόλει στο 49' μετά από φάουλ. Το σκορ κλείδωσε τυπικά στο 96' ο ΜακΓκιν και πλέον θέλουν μια ισοπαλία για περάσουν στην επόμενη φάση. 

Στον αντίποδα, οι Γερμανοί πήραν γρήγορα το προβάδισμα ,με τον Μουσταφι στο 19', κόντρα στους Ουκρανούς αλλά στην συνέχεια δυσκολεύτηκαν μένοντας εκεί ως και τις καθυστερήσεις που έκανε το 2-0 ο Σβαιστάιγκερ. Ο Κλόπ έπαιξε οργανωμένα και έλεγχε το ματς σε όλη την διάρκεια του, παίζοντας με οργανωμένες επιθέσεις ως συνήθως και ήταν αδύνατο να μην πάρουν αυτοί τους 3 βαθμούς. Κόντρα στην Πολωνία το ματς ήταν «ντέρμπι» απο πριν, η Γερμανία είχαν και εδώ τον έλεγχο του ματς αλλά είχαν αρκετά άστοχα σουτ. Κατάφεραν να μην δεχτούν γκολ με οργανωμένη άμυνα, αλλά δεν βρήκαν ποτέ το γκολ που θα τους κλείδωνε την πρόκριση. 

Στο αποψινό ματς οι Β.Ιρλανδοί χρειάζονται στην χειρότερη την ισοπαλία, αν και ανέφικτο με την εικόνα που έδειξαν στα 2 προηγούμενα ματς. Αν καταφέρουν τελικά να τερματίσουν στις 4/6 καλύτερες 3ες, θα βρουν στον δρόμο τους μια εκ των Γαλλία ή Αγγλία. Από την άλλη οι Γερμανοί σε περίπτωση ισοπαλίας βρίσκουν στο δρόμο τους την Ελβετία, ενώ σε περίπτωση νίκης πάλι μια αντίπαλο παρόμοιας δυναμικότητας. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να είναι να νικήσει η Γερμανία, αλλά επειδή βρίσκουμε χαμηλά το 2πλο, θα το ποντάρουμε παρέα με το Over 1.5, χωρίς να πάρουμε περισσότερο ρίσκο. 

Συνοπτικά:

ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
.Βόρειος Ιραλανδία - Γερμανία2/Over 1.5@1.55
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.