Τελευταια Νεα

25 Ιουν 2016

Δεν συνεχίζουν μαζί Αρης - Θεοδοσίου


Διαφορετικούς δρόμους θα ακολουθήσουν τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά Αρης Αιτωλικού και Δημήτριος Θεοδοσίου.
Η διοίκηση των "νησιωτών" συναντήθηκε με τον έμπειρο τεχνικό αλλά υπήρχε διαφορά απόψεων και αποφάσισαν να  ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.
Ο Θεοδοσίου ανέλαβε τον Αρη το προηγούμενο καλοκαίρι και τον οδήγησε στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας και στην άνοδο στην Α' κατηγορία. Στο τέλος της χρονιάς ανέλαβε τα ηνία του Ναυπακτιακού οδηγώντας τον στην πρώτη θέση των play off για την άνοδο στη Γ' Εθνική. Στα μπαράζ ανόδου τερμάτισε στην τρίτη θέση, πίσω από Τηλυκράτη Λευκάδας και Αμβρακία Κωστακιών, μη καταφέρνοντας την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία.
Πλέον οι επιτελείς του συλλόγου στρέφονται σε άλλες λύσεις για την άκρη του πάγκου. Το σίγουρο είναι ότι στον Αρη δεν αιφνιδιάστηκαν καθώς το προηγούμενο διάστημα είχαν προετοιμάσει το έδαφος έχοντας επαφές με προπονητές εφόσον δεν συνέχιζαν με τον Θεοδοσίου.

« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Μητσαρα πρόσεξε μην σε φέρνουν σε καποιες ομάδες μονο και μονο για να κλέψουν της εντυπώσεις!!!! Ετσι οπως εχουν μάθει κάποιοι πρόεδροι για να περνάνε την ωρα τους. Σε εχω για έξυπνο ανθρωπο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.