Τελευταια Νεα

25 Ιουν 2016

Euro 2016: Γερμανία - Σλοβακία


Χαίρεται φίλες και φίλοι! Δεύτερη μέρα των 16 του Euro και συνεχίζουμε  και σήμερα με μία τριάδα αγωνων. Πάμε κατευθείαν στη δράση.


// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!




Δεύτερο παιχνίδι της ημέρας αυτό ανάμεσα στη Γερμανία και τη Σλοβακία. Οι Γερμανοί έκαναν αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με Πολωνία, Βόρεια Ιρλανδία και Ουκρανία με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύτηκε να καπαρώσει τη πρώτη θεση η Γερμανία παίζοντας ουσιαστικά σβηστά σε αυτή τη πρώτη φάση. Είχε προβλήματα σαν εικόνα η ομάδα της Γερμανίας αλλά η κυριαρχία της σε όλα τα παιχνίδια και το μηδέν παθητικό και στα τρία από αυτά είναι ενθαρρυντικά ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη μεριά οι Σλοβάκοι πέρασαν με τους καλύτερους τρίτους από τον όμιλο με Ουαλία, Αγγλία και Ρωσία με απολογισμό μια νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία. Πολύ καλή η παρουσία τους σε γενικές γραμμές με το ταλέντο που έχουν μεσοεπιθετικά να κάνει τη διαφορά σε αυτή τη πρώτη φάση.

Όσο αναφορά το σημερινό παιχνίδι τώρα σίγουρα το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης είναι η Γερμανία. Παρόλα αυτά η εικόνα της στους ομίλους δεν έδωσε την εικόνα της ανίκητης ομάδας που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Εχουν αρκετές αδυναμιες με τα άκρα τους αμυντικά να είναι εκεί που πονάνε. Στον αντίποδα η Σλοβακία έδειξε πως παίζει εξαιρετικά τη κόντρα και έχει πολύ ταλέντο μεσοεπιθετικά, κάτι το οποίο απέδειξε και ένα μήνα πριν όταν νίκησε τον ίδιο αντίπαλο σε φιλικό με 3-1. Εν ολίγοις ο άσσος είναι το φαβορί αλλά δεν παίζεται σε τέτοιες τιμές. Το γκολ γκολ πάλι παίζεται σε εξαιρετικά υψηλές τιμές εάν αναλογιστούμε την εικόνα των δύο ομάδων και θα ρισκάρω με αυτή την επιλογή.

Διαβάστε αναλύσεις και προγνωστικά για όλα τα ματς του Euro στο stoiximatakias24.gr





Συνοπτικά:


ΚΩΔ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό) Stoiximan
540. Γερμανία - Σλοβακία  G/G @2.63






Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.