Τελευταια Νεα

30 Νοε 2015

Ήττα από τον Ηρακλή για την Κ17 του Παναιτωλικού

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού ηττήθηκε στο EMILEON από τον ψυχωμένο Ηρακλή με σκορ 3 - 1. 
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με σουτ του Χριστογιάννη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νταλακούρα. Στο 35΄ ο Ηρακλής ισοφάρισε με σουτ του Τόκα έξω από την περιοχή και το 1 - 1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Ο Αποστόλου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στον Ηρακλή στο 75΄. Στο 79΄ αποβλήθηκαν ο Καλαντζής του Παναιτωλικού και ο Χαραλαμπίδης του Ηρακλή για αψιμαχία. Στο 94΄ ο Τσιπιρτίμης ανατράπηκε από τον Τσιαντή μέσα στην περιοχή με τον Καραβασίλη να δίνει το πέναλτι και το Γουνόπουλο να το αξιοποιεί κάνοντας το 1 - 3.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καλαντζής, Αριστόπουλος (62΄ Αλομπισάτ), Γιαννιώτης, Χριστογιάννης, Θώδης (75΄ Τσιαντής), Μπακογιάννης, Γανωτάκης (84΄ Βασίλακας), Νταλακούρας, Κούστας, Τσιγγάρας, Λαγός (80΄ Δαράβαλης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Αλμπάντης, Αναγνώστου, Κριτσιάνης, Χατζηπαππάς, Γουνόπουλος, Χαραλαμπίδης, Τόκα, Κοιλανίτης (91΄ Τουλάκης), Τσιπιρτίμης, Κατσαρός (64΄ Αποστόλου).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.