Τελευταια Νεα

30 Νοε 2015

Εύκολη νίκη του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας επί του Ηρακλή Μεσολογγίου

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 1ου Ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας παρέμεινε ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας που κέρδισε στο Ενωσιακό γήπεδο τον Ηρακλή Μεσολογγίου με 6 - 1. Η ομάδα του Γιώργου Αρμύρα μπήκε απο την αρχή του αγώνα δυνατά και κατάφερε να φτάσει εύκολα στη νίκη.
Στο 3ο λεπτό ο Τζιοβάνι Ντολένγκα έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ από το ύψος του πέναλτι που πέρασε ελάχιστα άουτ και δύο λεπτά αργότερα ο Λιόκαυτος ολιγώρησε απέναντι από το Φλάκα και οι αμυντικοί πρόλαβαν και έδιωξαν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12΄ όταν ο Ανδρέας Κρανιάς έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά και σέντραρε στο Στέφανο Κρανιά που με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 25΄ ο Μπούρος έβγαλε με κάθετη πάσα τετ α τετ τον Καζάκο που πλάσαρε σωστά για το 0 - 2. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 31΄ σε ανατροπή του Καάκου, ενώ στο 41΄ και στο 43΄ είχαν δύο ακόμα ευκαιρίες, αρχικά με πλασέ του Ανδρέα Κρανιά που πέρασε ελάχιστα αουτ και στη δεύτερη περίπτωση με κεφαλιά του Σούτα που πέρασε ελάχιστα άουτ. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα πήγαιναν με το 0 - 2 στα αποδυτήρια, ο Τάσος Γκεζέπης είχε άλλη άποψη. Ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με δυνατή κεφαλιά μείωσε και ξανάβαλε στο παιχνίδι την ομάδα του. 
Όμως στο 47΄ ο Βασίλης Αγραφιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1 - 3. Έξι λεπτά αργότερα ο Στέφανος Κρανιάς με σουτ στην αριστερή γωνία του Φλάκα έκανε το 1 - 4. Οι γηπεδούχοι ήταν άτυχοι στη συνέχεια και έχασαν με τραυματισμό τον τερματοφύλακά τους, Φλάκα. Στο 69΄ μετά από όμορφο συνδυασμό Καζάκου και Στέφανου Κρανιά αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Ανδρέας Κρανιάς, που με πλασέ έκανε το 1 - 5. Το τελικό 1 - 6 διαμόρφωσε μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ ο Στέφανος Κρανιάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Μανιάτης): Φλάκας (59΄ λ.τ. Κοντομήτσος), Μπέκος, Ρήγας, Καρέτσος (33΄ Πανόπουλος), Κωνσταντινόπουλος, Αθανασόπουλος, Μπαρμπαρίτσας (48΄ Πατσουράκης), Γιάννης, Γεωργίου, Γκεζέπης, Υζεράι.

ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ (Γιώργος Αρμύρας):
Παπαϊωάννου, Τσώρακας, Λιόκαυτος, Κουμάσης, Σούτας Α., Μπούρος, Ντολένγκα (46΄ Αγραφιώτης (75΄ λ.τ. Αγγελής)), Κρανιάς Α., Καζάκος (77΄ Νικολέτας), Κοντούσιας, Κρανιάς Σ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.