Τελευταια Νεα

30 Νοε 2015

Πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου...2 - 1 τον Αστέρα στο Καραπαππά

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου. Η ομάδα του Βασίλη Νταλάκου κέρδισε στο γήπεδο Καραπαππά τον Αστέρα Αγρινίου με 2 - 1.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ στο 4ο λεπτό με φάουλ του Παντή. Οι παίκτες του Νίκου Κοκώνη προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως άλλοτε η αστοχία και άλλοτε ο πολύ καλός στο παιχνίδι Φρούτζος δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν με το 0 - 1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι λειτούργησαν σωστά αμυντικά σε μεγάλο μέρος και δεν απειλήθηκαν. Ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 77΄ όταν ο Πάνος Βασιλείου αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή σούταρε ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Κοκώνης πάσαρε στον Πατσέα που έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, όμως ο Βασιλείου μπήκε στη φάση και με κοντινή προβολή έκανε το 1 - 1. Οι ελπίδες των γηπεδούχων για την ολική ανατροπή γεννήθηκαν, όμως στο 81΄ ο Τσαντώνης τις έκοψε. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πήρε τη μπάλα από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε τρεις αντιπάλους και φτάνοντας απέναντι στον Πεσλή πλάσαρε σωστά για το 1 - 2. Ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έπιασε μακρινό σουτ με τη μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά της δοκού και να φεύγει άουτ. Ο Αστέρας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς στο 87΄ ο Πατσέας κέρδισε πέναλτι. Όμως ο Φρούτζος έπεσε σωστά στη γωνία του και απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Κουτσικάκη. Στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα ο Φρούτζος είχε και πάλι σωστή αντίδραση διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Γιαννοκώστα και "σφράγισε" τη νίκη των "ερυθρόλευκων".     

Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά στο 90΄ λόγω ρίψης αντικειμένου προς το βοηθό Κασβίκη.

Το φιλμ του αγώνα.

5΄ Γκολ. Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Παντή ο Πεσλής δεν υπολογίζει καλά την πορεία της μπάλας που καταλήγει στα δίχτυα για το 0 - 1.
Γέμισμα του Σπυρόπουλου ο Πάνος Βασιλείου πρόλαβε την έξοδο του Φρούτζου, έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Φρούτζος έδιωξε με το χέρι σε κόρνερ.
14΄ Ο Ζαφείρης πασάρει στο Βασιλείου που βγαίνει απέναντι στο Φρούτζο, αλλά από πλάγια θέση πλασάρει άουτ.
19΄ Φάουλ του Παντή η μπάλα περνάει πάνω από το δοκάρι.
24΄ Κεφαλιά πάσα του Βασιλείου στον Πατσέα που με σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει τη μπάλα άουτ.
31΄ Ο Βαγγέλης Κοκώνης στρώνει τη μπάλα στον Τσιάκαλο που σουτάρει και αποκρούει ο Φρούτζος.
35΄ Ο Βασιλείου πασάρει στο Ζαφείρη που από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή δε γυρίζει καλά τη μπάλα και δεν προλαβαίνει παίκτης του Αστέρα.
44΄ Σουτ του Ζαφείρη φεύγει άουτ.
66΄ Φάουλ του Παντή ο Νταλάκος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
77΄ Γύρισμα του Πατσέα από δεξιά ο Κοκώνης αφήνει στο Βασιλείου που σουτάρει ελάχιστα άουτ.
79΄ Γκολ. Ο Κοκώνης πασάρει στον Πατσέα που σουτάρει, η μπάλα κοντράρει και ο Βασιλείου με κοντινή προβολή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1.
81΄ Γκολ. Ο Στάικος πασάρει στον Τσαντώνη που ξεκινάει από το κέντρο, περνάει τρεις αντιπάλους και βγαίνει απέναντι από τον Πεσλή πλασάροντας σωστά για το 1 - 2.
82΄ Μακρινό σουτ του Τσαντώνη η μπάλα βρίσκει την εξωτερική πλευρά της δοκού και φεύγει άουτ.
86΄ Μακρινό σουτ του Τάσσιου απέκρουσε ο Πεσλής.
87΄ Ο Πατσέας ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και ο Καλυβόπουλος υποδεικνύει το πέναλτι.
88΄ Ο Κουτσικάκης εκτελεί το πέναλτι στη δεξιά γωνία, αλλά ο Φρούτζος πέφτει σωστά και αποκρούει τη μπάλα.
92΄ Σουτ του Γιαννοκώστα διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Φρούτζος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Νίκος Κοκώνης):
Πεσλής, Ξανθόπουλος, Κωστακης (73΄ Γιαννοκώστας), Πίτλιγγερ, Κονιώσης, Τσιάκαλος, Σπυρόπουλος (64΄ Κουτσικάκης), Βασιλείου, Πατσέας, Κοκώνης Ε., Ζαφείρης (55΄ Σαμψώνας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ (Βασίλης Νταλάκος): Φρούτζος, Τσόλκας, Καλαμπαλίκης, Κωνσταντόπουλος, Λιαμέτης (30΄ λ.τ. Στάικος), Καζάκος, Κόκκαλης (93΄ Καλογήρου), Παντής Σ., Τσαντώνης, Καπρέλης (67΄ Τάσσιος), Νταλάκος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.