Τελευταια Νεα

28 Σεπ 2013

Pre Game 2ης αγωνιστικής Α΄ ΕΠΣΝΑ

Οι δύο ομάδες που πέτυχαν τις μεγαλύτερες νίκες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ αναμετρώνται στο γήπεδο του Νεοχωρίου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όμηρος και Αετός Σταμνάς αγωνίζονται σε ένα παιχνίδι όπου φαβορί είναι η ομάδα του Γιώργου Ζήκου, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών. Στο γήπεδο του Δοκιμίου ο Απόλλων υποδέχεται το Ναυπακτιακό και στο γήπεδο Καραπαππά το Καινούριο φιλοξενεί τον Ατρόμητο Αντιρρίου. Στον Αστακό ο Ηρακλής δίνει το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Γαβαλού, στο Αντίρριο ο Προμηθέας αντιμετωπίζει τον Αστέρα Αγρινίου και στο Αγγελόκαστρο ο Αχελώος παίζει με τον Αμβρακικό Λουτρού σε ένα αγώνα που οι δύο ομάδες ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς. Τέλος στο γήπεδο Ξηροπήγαδου ο ΑΟ Λυγιάς ψάχνει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα σε επίσημα παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου που έχει κερδίσει και στα δύο επίσημα ματς που έδωσε.

Αναλυτικά τα νέα όλων των ομάδων ενόψει της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος:

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ: Η μεγάλη νίκη της πρεμιέρας ανήκει στο παρελθόν και όλοι στην ομάδα της Σταμνάς στρέφουν την προσοχή τους στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Όμηρο Νεοχωρίου. Απόντες από το σημερινό παιχνίδι ο τιμωρημένος Τσούτσας και ο τραυματίας Αθανασάκης.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ:
Αρκετές απουσίες θα έχει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αετό Σταμνάς το φαβορί της κατηγορίας. Η ομάδα του Γιώργου Ζήκου θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Τσακανίκα και Αλεξόπουλο και τους στρατευμένους Φράγκο και Τσιρώνη. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Τσιφοπανόπουλου και Λαγού που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει στο γήπεδο του Δοκιμίου η Ναύπακτος. Ο Αστέρας στο σημερινό παιχνίδι θα στερηθεί των υπηρεσιών των στρατευμένων Γλωσσόπουλου και Ψυχογιού, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Βρουσάι.

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:
Οι "πρόσφυγες" δίνουν το πρώτο τους εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος στο γήπεδο του Ξηροπήγαδου με τον ΑΟ Λυγιάς. Στόχος να συνεχίσoυν με θετικό αποτέλεσμα μετά τη νίκη επί του Αστακού για το Κύπελλο και του Αστέρα Αγρινίου για το Πρωτάθλημα. Στη διάθεση του Βασίλη Παπαθανασίου δε θα βρίσκονται οι Φραγκούλης και Μαντόγλου, ενώ αμφίβολος είναι ο Καραγκούνης.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ: Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα της Γαβρολίμνης για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Αγρινίου, όπου θα προσπαθήσει να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Απόντες θα είναι οι Ανδρέας Καλαβρουζιώτης, Κώστας Ζέλιος και Αλέκος Μπαλκούρας και αμφίβολοι οι Μπαλαμπάνης, Γεωργίου και Καραγιάννης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος για την ομάδα του Αστακού απέναντι στη Γαβαλού. Στόχος να διατηρήσει το αήττητο για το πρωτάθλημα στην έδρα του, καθώς στο Κύπελλο ηττήθηκε στον Αστακό από την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου. Ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος και οι τραυματίες Παπαζήσης και Α. Λιβάνης δεν υπολογίζονται για τη σημερινή αναμέτρηση.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ: Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Γαβαλού αφήνει μια πικρή γεύση στην ομάδα του Καινουρίου, που ξεκινάει με δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Αντίρριο τις εντός έδρας αναμετρήσεις της. Ο Κώστας Γιωτόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Κώστα Τσοπλάκου και πιθανότατα του Νίκου Γιαννακά. Επανέρχεται μετά την τιμωρία του ο Στέφανος Γκορόγιας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ: Η απουσία του Κώστα Ζαπαντιώτη είναι η μοναδική που θα έχει ο Κεραυνός Γαβαλούς στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Αστακού. Η ομάδα του Τάκη Τσιάκαλου θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Δόξα Καινουρίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Απόστολου Μπαλτούμα απέναντι στον Προμηθέα. Ο ανέτοιμος Βασιλάρης θα λείψει από το παιχνίδι στο οποίο ο Αστέρας θα ψάξει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ:
Ο Απόλλων Δοκιμίου δίνει το πρώτο του εντός έδρας επίσημο παιχνίδι στη φυσική του έδρα. Η ομάδα του Δοκιμίου φιλοξενεί το Ναυπακτιακό Αστέρα σε ένα παιχνίδι όπου ψάχνει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στις επίσημες υποχρεώσεις της. Ο Θεόδωρος Λαυράνος δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Παπούτση που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όμως επιστρέφει ο Νταλαγιώργος.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ:
Τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα θέλει να δώσει η ομάδα του Λουτρού στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αχελώο Αγγελοκάστρου. Ο Παναγιώτης Τούρκας δε θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι τους τραυματίες Τσιτσομήτσο και Ζούμπο.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Η ήττα από τη Ναύπακτο ανήκει στο παρελθόν και στον Αχελώο στρέφουν την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αμβρακικό Λουτρού. Στην ομάδα επιστρέφει ο Αλέξανδρος Φούντας που ήταν τραυματίας στον αγώνα της πρεμιέρας, όμως εκτός αποστολής θα μείνει ο ανέτοιμος Ηλίας Κουτούμπας και αμφίβολος είναι ο Κώστας Καραλής που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Την καλύτερη ενδεκάδα μπορεί να παρατάξει ο Περικλής Παπαποστόλου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Καινουρίου. Ο προπονητής του Αντιρρίου έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και ελπίδα όλων στην ομάδα είναι πως θα ξεπεράσει τη βαριά ήττα της πρεμιέρας με ένα θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο Καραπαππά.

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ: Δεν τα κατάφερε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος όπου γνώρισε βαριά ήττα από τον Αετό Σταμνάς και πλέον ψάχνει τους πρώτους βαθμούς στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου. Στον αγώνα αυτό ο Φώτης Δημητρόπουλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ζαμπάρα, Λάμπρη και Παπαγεωργίου, ενώ αμφίβολος είναι ο Παντελής Βασιλόπουλος. Αντίθετα επιστρέφουν οι Βεϊζάι, Λάμπος και Μάρκος που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι.
« PREV
NEXT »