Τελευταια Νεα

28 Σεπ 2013

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ευηνοχωρίου

Σαν Ακαδημία Ευηνοχωρίου καταγγέλλουμε τον Διαιτητή Χρήστου Λάμπρου και τον Β’ βοηθό Μπουκουβάλα Ιωάννη για τον σημερινό αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας της Ένωση ΑΟΚ Τρικάρδου. Παρακάτω θα αναφέρουμε ένα προς ένα τα γεγονότα για να καταλάβετε τι ακριβώς έγινε στο σημερινό παιχνίδι. • Στο 17’ ο παίχτης μας Ρισβάς Νίκος θα βρεθεί στην αντίπαλη περιοχή, θα περάσει δυο παίχτες και θα ανατραπεί. Ο Διαιτητής της αναμέτρησης αντί να δώσει πέναλτι, κάνει το αδιανόητο!!! Δίνει κίτρινη κάρτα στο παίχτης μας για θέατρο! • Στο 30’ ο παίχτης μας Ιωάννης Μιχαλόπουλος για την φράση ‘’εγώ’’, σε μια φάση στο χώρο του κέντρου, χωρίς να έχει πρόθεση να παραπλανήσει τον αντίπαλο, θα δεχτεί κίτρινη κάρτα!! Από πότε το ‘’εγώ’’, είναι κίτρινη κάρτα; Μάλλον σήμερα παίζαμε με τους κανονισμούς του κ. Λάμπρου και όχι με τους διεθνείς κανονισμούς.
• Στο 41’, στο πρώτο γκολ του ΑΟΚ Τρικάρδου, θα γίνει αρχικά πεντακάθαρο φάουλ στο παίχτης μας Θανάση Παπουτσόπουλο, στη συνέχεια της φάσης θα ξαναγίνει πεντακάθαρο φάουλ στο παίχτης μας Δημήτρη Πασπαλιάρη και μάλιστα από την συγκεκριμένη φάση απέκτησε μια ουλή 10 εκατοστών, και στη κατάληξη της φάσης ο παίχτης μας Βασίλης Τριώτης, βλέποντας τους παίχτες μας να σπαράζουν, προσπάθησε να βγάλει την μπάλα έξω από το γήπεδο για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στους παίχτες μας. Ο παίχτης της αντίπαλης ομάδας Κουτσουπιάς Δ. με προβολή απέσπασε την μπάλα σε χρόνο που όλοι οι παίχτες είχαν χαλαρώσει για να τηρηθεί το fair-play. Εμείς σαν Ακαδημία δεν μπορούμε να μάθουμε σε κανέναν Κουτσουπιά τι σημαίνει το ευ αγωνίζεσθαι, δεν μπορούμε να μάθουμε σε κανέναν παίχτη τι σημαίνει σεβασμός στον αντίπαλο, και ούτε ζητάμε τίποτα. Αλλά ο διαιτητής του αγώνα τι πρέπει να γίνει για να σφυρίξει ένα φάουλ;;;;
• Στο γκολ της ισοφάρισης και ενώ οι παίχτες μας πανηγύριζαν, ο παίχτης μας Ιωάννης Δάλλας θα δεχτεί εκτός φάσης χτύπημα από τον Κουτσουπιά Δ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης φυσικά και δεν θα δει τίποτα, όπως και δεν θα δει τίποτα σε χτύπημα (αγκωνιά και κλωτσιά), πάλι του Κουτσουπιά Δ. στο παίχτης μας Τσαλίκη Αθανάσιο. • Στο 87’ θα γίνει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα θα διωχτεί και στην συνέχεια της φάσης, μετά από σουτ, η μπάλα θα βρει στο δοκάρι και θα καταλήξει σε τρείς ξεχασμένους παίχτες της ΑΟΚ Τρικάρδου και ένας από αυτούς θα σκοράρει. Τρεις παίχτες, τρία μέτρα οφσαίτ ο καθένας και ο επόπτης δεν θα σηκώσει την σημαία. Τρία μέτρα ο καθένας… Η εικόνα του γκολ είναι τόσο τραγική, όσο και ο διαιτητής της αναμέτρησης. • Τέλος καταγγέλλουμε τον παρατηρητή της αναμέτρησης Λαγούδη Γιώργο, καθώς για ένα ολόκληρο ημίχρονο άφησε το πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας να βρίσκεται ακριβώς πίσω και μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τον Β’ Βοηθό. Μετά περιμένουμε από τον κ. Λαγούδη επειδή καθόταν σε σημείο που φαινόταν ξεκάθαρα ότι ο παίχτης του ΑΟΚ Τρικάρδου ήταν τρία μέτρα οφσάιτ, , να πει στα αρμόδια όργανα αυτό που ακριβώς είδε και να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Τέλος η Ακαδημία Ευηνοχωρίου ενημερώνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα προβεί σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές. ΥΓ: Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι αγωνίζονται έντεκα εναντίον έντεκα. Σήμερα με τα όργια που έγιναν στο γήπεδο, πήραμε το μήνυμα. Σας υποσχόμαστε ότι η Ακαδημία Ευηνοχωρίου από εδώ και πέρα, ότι και να κάνετε, όσα μέσα και να χρησιμοποιήσετε, θα είναι προετοιμασμένη.
Με εκτίμηση, Ακαδημία Ευηνοχωρίου
« PREV
NEXT »