Τελευταια Νεα

28 Σεπ 2013

Αστέρας Παντάνασσας - ΠΑΟΚ Καλυβίων 2-1

Τη νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Αστέρας Παντάνασσας απέναντι στον φιλοξενούμενο ΠΑΟΚ Καλυβίων στην πρεμιέρα της Β' Κατηγορίας.
Στην πρεμιερα του πρωταθληματος στη Παντανασσα , ο τοπικος Χρυσος Αστερας υποδεχθηκε τον ΠΑΟΚ Καλυβιων.Εγινε ενα δυνατο ματς με πολλες μονομαχιες.Η Παντανασσα ανοιξε το σκορ με τον Λαμπρου στο 32' αφου πρωτα ο Σαιτας με τον Τζουλιανο συνδυαστηκαν εξαιρετικα ο τελευταιος πασαρε στον σκορερ και απο το υψος της μικρης περιοχης με σουτ εκανε το 1-0.Στην επαναληψη η Παντανασσα εκανε δυο τα τερματα της στο 50' με τον Τζουλιανο , με διαγωνιο πλασε. Ο ΠΑΟΚ αντεδρασε νωρις και στο 60' ο Ψιλογιαννοπουλος μειωσε σε 2-1 με ωραιο πλασε.Στο 65'  τα Καλυβια ζητησαν πεναλτυ για χερι του Αθανασιου.Στο 75'αποβληθηκε ο Τζιανης από την Παντανασσα για  εξυβριση  αντιπαλου.Στο 80' απ ευθειας φαουλ του Σαιτα εξω απ την μεγαλη περιοχη η μπαλα χτυπαει στο οριζοντιο δοκαρι και στην συνεχεια πανω στην γραμμη. Στο 82' ειχαμε αποβολη και για τον ΠΑΟΚ ,του Γιωτοπουλου(δευτερη κιτρινη) για επικυνδινο παιχνιδι.

ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : ΜΠΑΡΛΙΚΑΣ ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΚΟΥΜΑΣΗΣ Γ 75' ), ΓΑΛΛΙΑΣ  ,ΚΟΥΜΑΣΗΣ Δ, ΚΟΚΚΟΤΟΣ Θ, ΡΕΝΑΤΟ, ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΣ, ΤΖΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ, ΣΑΙΤΑΣ.

ΠΑΟΚ : ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΣΤΡΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι(ΛΑΙΟΣ 46')), ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ, ΡΕΠΕΤΣΑΣ(ΣΤΡΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ 80), ΠΕΣΛΗΣ Φ, ΜΥΓΔΑΚΗΣ(ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ 86), ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΩΤΗΣ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΣΛΗΣ Ι, ΚΑΡΑΛΗΣ, ΨΙΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. 












« PREV
NEXT »