Τελευταια Νεα

28 Νοε 2022

Ηττα σπό Αστέρα Πετριτή για τον ΑΟ Υπάτου


Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε σήμερα Κυριακή (27/11) ο Αστέρας Πετριτή, από τον ΑΟ Υπάτου, στην Βοιωτία, στο δεύτερο εκτός έδρας συνεχόμενο παιχνίδι του, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας (3ος Όμιλος)

Στο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Καπαρελλίου Βοιωτίας, στο πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες, οι οποίες είχαν να αντιμετωπίσουν τον πολύ δυνατό αέρα, που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες αμφοτέρων των παικτών, δεν κατάφεραν να προσφέρουν ένα αξιόλογο θέαμα και φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, με το 0-0 να είναι δίκαια το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους .

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι του Γιώργου Αντωνόπουλου ξεκίνησαν με γκολ… από τα αποδυτήρια, καθώς στο 53΄άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Θεμιστοκλή Ποτουρίδη, ο οποίος, έπειτα από μια φάση διαρκείας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λευτέρη Πισσιάνη γράφοντας το 1-0. Στην συνέχεια  οι γηπεδούχοι είχαν άλλες τρεις ευκαιρίες, στο 70΄ με τον Πέντα, στο 75΄με τον Μπρούνο και στο 80΄πάλι με τον Μπρούνο το σουτ του οποίου χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του κερκυραίου κίπερ. Στις καθυστερήσεις του ματς ο Ποτουρίδης και πάλι με κεφαλιά, έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Γκαϊτατζής (ΕΠΣ Αθηνών), έχοντας ως βοηθούς του, τους Μιλτιάδη Γαλαριώτη & Δημήτρη Κατελανάκη, άπαντες προερχόμενοι από την   ΕΠΣ Αθηνών.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ Υπάτου ( Γιώργος Αντωνόπουλος): Διαμαντής, Χριστογιάννης, Ροκάι, Γλυνός, Πολύζος, Ποτουρίδης, Μπρούνο, Παπούλης, Σταγάκης, Ντρούγκας, Πέντα.

Αστέρας Πετριτή ( Γιάννης Σφακιανάκης): Πισσιάνης, Μπονγκουγκού, Πούλος, Τουρσίδης, Γαρδικιώτης, Γκασίδης, Γραικός, Μαργκόν, Τσιάβος, Γραμμένος, Λεμπονγκό.

(Ως αλλαγή έπαιξαν και οι Σούκερας, Γεωργοπάλης, Θηραίος, Ρουμελιώτης και Κορακιανίτης)

https://corfucorner.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.