Τελευταια Νεα

28 Νοε 2022

Αστέρας Καμαρούλας - ΑΟ Ιναχος Βάλτου 3-0


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ ΑΠΌ ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ

Για την 4η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Β' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, την ήττα με 3-0 γνώρισε η ομάδα μας σε πρωινό παιχνίδι (11.00 πμ) που διεξήχθη στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου από τον Αστέρα Καμαρούλας. 3η ήττα σε 3 αναμετρήσεις για τον Ίναχο.

Στο 10ο λεπτό έπειτα από φάουλ των γηπεδούχων, ο τερματοφύλακάς μας Ντούβαλης απέκρουσε , ενώ στο 14' έπειτα από πλασέ του Χρήστου Αυγέρη η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Νέα μεγάλη επέμβαση του Ντούβαλη στο 20ο λεπτό, ενώ ένα λεπτό αργότερα, στο 21ο λεπτό μετά από πάσα από τα πλάγια, εντός μικρής περιοχής ο Λαυρεντάκης σημείωσε το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, καθώς στο 30ο λεπτό το φάουλ του Χρήστου Αυγέρη πέρασε λίγο πάνω απ' το δοκάρι του Κατσούπη.
Στο δεύτερο ημίχρονο μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 50ο λεπτό, με τον Βελέντζα σε θέση τετ α τετ να μην καταφέρνει να κερδίσει τον γκολκίπερ Κατσούπη, ενώ σε αντεπίθεση στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία. Στο 61ο λεπτό ο Αστέρας Καμαρούλας έκανε δύο τα τέρματά του με σκόρερ τον Μήκα. Στο 67' ο Καρακασίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κατσούπη που έβγαλε σε κόρνερ.
Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 90' έπειτα από αυτογκόλ του Θέμη Αυγέρη. Η ομάδα μας έχασε τις ευκαιρίες της, θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αλλά έφυγε με άδεια χέρια για 3ο σερί παιχνίδι και την επόμενη (5η) αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Δάφνη Μεγάλης Χώρας στο Χαλκιόπουλο. Ευχαριστούμε τον Αστέρα Καμαρούλας για τη φιλοξενία, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Η ενδεκάδα του ΑΟ Ινάχου Βάλτου:
Δημήτρης Χήρας:
Ντούβαλης, Θ. Αυγέρης, Καπετανάκης, Ρουστεμάι, Βελέντζας, Ασβεστόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπούρος (70' Ζαβός) , Καρακασίδης, Χρ. Αυγέρης, Κουτσικάκης
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.