Τελευταια Νεα

22 Ιαν 2020

Δεν δυσκολεύτηκε... ΑΕ Μεσολογγίου - Απόλλων Θέρμου 3-1

Νίκη με 3-1 και πρόκριση στους τέσσερις του κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για την ΑΕΜ επί του Απόλλων Θέρμου 1957 το μεσημέρι της Τετάρτης 22/01 στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 36΄με αυτογκόλ του Ζωγράφου μετά από γύρισμα στην περιοχή του Χριστογιάννη 1-0.
Στο 53΄η ΑΕΜ με σουτ του Γεωργούση θα κάνει το 2-0, για να έρθει οκτώ λεπτά αργότερα μετά από φάση διαρκείας ο Μαραγιάννης με σουτ θα μειώσει το σκορ σε 2-1.
Το τελικό 3-1 θα διαμορφώσει με πλασέ ο Φερνάντες μετά από πασά του Γεργούση στην περιοχή, με τον Βραζιλιάνο παίκτη της ομάδας του Μεσολογγίου στην πρώτη του παρουσία με τα χρώματα της νέας του ομάδας να χρίζεται σκόρερ.
Με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα παρέταξε την ομάδα του ο Χρήστος Ζαπάντης που σίγουρα δεν θα πρέπει να έμεινε και ευχαριστημένος απ όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο.
Από την άλλη απολυτή ικανοποίηση θα πρέπει να υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας του Απόλλωνα, με τους παίκτες του Βασίλη Παπαθανασίου να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο που κατέστρωσε για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο έμπειρος τεχνικός.
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:
34΄σουτ του Πιστιόλη από το ύψος της περιοχής και πλάγια, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
36΄ΓΚΟΛ, ατομική ενέργεια και γύρισμα από δεξιά στην περιοχή του Χριστογιάννη, προβολή Ζωγράφου με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας της ομάδας του 1-0.
48΄σουτ του Κουκια από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα περάσει λίγο άουτ.
53΄ΓΚΟΛ, σουτ του Γεωργούση έξω από την περιοχή, στην αριστερή γωνία του Κούντρα και 2-0.
57΄ατομική ενέργεια από αριστερά του Καζανά και σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα να μειώσει το σκορ.
61΄ΓΚΟΛ, γύρισμα του Μπινιάρου στο Δούρο με τον Καρβελά να κλέβει τη μπάλα από τον τερματοφύλακα της ΑΕΜ, σουτ σε πρώτο χρόνο του Καρβελά με τον Δούρο να αποκρούει, στην επαναφορά ο Μαραγιάννης με νέο σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1.
83΄ΓΚΟΛ, ωραία κάθετη πασά του Γεωργούση για τον Φερνάντες, αυτός με πλασέ και αφού πρώτα η μπάλα προσκρούσει στο δεξί κάθετο δοκάρι θα κάνει το 3-1 το όποιο θα είναι και το τελικό σκορ.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Προβίδας, Μπάκας και Ασημάκης.
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαπάντης) Δούρος, Ζαβιτσάνος, Κολοβάκης, Παναγιωτόπουλος Π., Μπινιάρος, Σωτηρόπουλος (46΄Φερνάντες), Πιστιόλης (76΄Λούζι), Χριστογιάννης, Τσιαντής (46΄Ντζιμάνης), Πατίλας, Παναγιωτόπουλος Κ. (46΄Γεωργούσης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957: (Βασίλης Παπαθανασίου) Κούντρας, Καλλιακμάνης, Καζανάς, Ζωγράφος, Κόκκοτος (76΄Βλαχόπουλος), Αλτζερίνης, Μπίστας, Χασκαρης (82΄Σύρρος), Κουκιάς (55΄Μαραγιάννης), Ρεπανίδας, Κούκος (46΄Καρβελάς).

aitosports.gr

« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Δηλαδή είναι ευχαριστημένος με τα τρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγραψα σε ενα πιο πριν μήνυμα μου αλλα δεν το περασαν!!!!! Οτι ας εδινε το πέναλτι και να μγν εκοβε μια φαση για οφσάιντ και θα βλέπαμε τι ευκολο απόγευμα θα ειχαν τα παιδιά της ΑΕΜ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.