Τελευταια Νεα

28 Σεπ 2019

Ηττα Παναιτωλικού στο Περιστέρι από Ατρόμητο

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο ο Παναιτωλικός  μένοντας χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα τις 5 πρώτες αγωνιστικές.


Στην αρχή και στο φινάλε, μίλησε ο Γιώργος Μανούσος που με δύο δικά του τέρματα οδήγησε τον Ατρόμητο στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο ματς, μόλις στο 1ο λεπτό, όταν το τέρμα του Μανούσου μέτρησε μετά από έλεγχο του VAR.

Στο 71’ ο Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση με τον Μοράρ, σε μια εξαιρετικά δύσκολη φάση, όπου ο Ρουμάνος φαίνεται να είναι στην ίδια ευθεία με τον τελευταίο αμυντικό, (οπότε η προσπάθεια για συμμετοχή του Γιοβάνοβιτς στη φάση ίσως είναι καταλυτική στο να μην μετρήσει). 

Έτσι στο 87ο λεπτό ο Μανούσος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Γούτα στο 19΄.

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιώτης, Ρόσα (63’ Μάντσον), Ούμπιδες (79’ Ανδρούτσος), Μανούσος
Παναιτωλικός: Κνετ, Μπαλμπί, Λουσέρο, Μιμίτο (90+1’ Καββαδίας), Μάλης, Ντίαζ (61’ Ρομάν), Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μοράρ, Αριγίμπι, Nτάλτσιο



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.