Τελευταια Νεα

28 Σεπ 2019

Από έναν βαθμό Αστέρας και Εθνικός

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι της 1η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας το απόγευμα του Σαββάτου στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ανάμεσα σε Αστέρα Μεσολογγίου και Εθνικό Γουριάς.


Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και δυο πολύ καλές στιγμές με τους Τσιριμώκο και Φτούλη στις οποίες θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ.
Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός θα ισορροπήσει το παιχνίδι και θα γίνει πιο απολιτικός στην περιοχή του Αστέρα.
Το σκορ θα ανοίξει στο 81΄όταν ο Καλύβας Σ. θα κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια, ο Ζωγράφος θα κάνει την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής με την μπάλα να αλλάζει κατεύθυνση και να καταλήγει στα δίχτυα 0-1.
Η απάντηση για του γηπεδούχους θα έρθει πέντε λεπτά αργότερα στο 87΄όταν ωραία προσπάθεια από δεξιά, ο Μιχάϊ θα κάνει την πάσα στον κενό χώρο για τον Σαλάππα, γύρισμα στο πρώτο δοκάρι, με τον Σχώρη με σουτ πάνω στην κίνηση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1, σκορ το οποίο θα παραμείνει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του κυρίου Γκιάφη.
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:
13΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχάϊ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
21΄βαθεία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού, ασυνεννοησία άμυνας και τερματοφύλακα, ψηλοκρεμαστό πλασέ Τσιριμώκου άουτ.
37΄σουτ για τον Εθνικό με τον Καλύβα Σ. άουτ.
45+1΄ακομα μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού από τον Καλύβα Π., πλασέ του Φτούλη άουτ, μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
52΄γρηγορη αλλαγή σε εκτέλεση κόρνερ για τον Εθνικό, σέντρα του Τσιφοπανόπουλου στην καρδία της άμυνας του Αστέρα, ο Ζωγράφος θα πάρει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
64΄εκτελη φάουλ για τον Εθνικό με τον Καλύβα Σ. στην περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, το γκολ όμως δεν θα μετρήσει μετά από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού, καθώς παίκτης των φιλοξενούμενων από θέση οφσάιντ επηρεάζει την φάση.
 68΄γρηγορη αντεπίθεση για τον Αστέρα με τον Μιχάϊ και σουτ, ο Γκασούκας θα μαζέψει τη μπάλα.
74΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιφοπανόπουλου λίγο άουτ.
81΄ΓΚΟΛ, σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια του Καλύβα Σ., προβολή του Ζωγράφου μέσα από την περιοχή 0-1 για τον Εθνικό.
85΄σουτ του Μιχάϊ μετά από ατομική ενέργεια άουτ.
87΄ΓΚΟΛ, πολύ ωραία προσπάθεια από δεξιά του Αστέρα, με τον Μιχάϊ να κάνει την πασά στον κενό χώρο για τον Σαλάππα, γύρισμα στο πρώτο δοκάρι με τον Σχώρη με σουτ πάνω στην κίνηση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
94΄σουτ από πλάγια θέση του Ανδρεάκη άουτ.
95΄σέντρα σουτ του Τσιφοπανόπουλου από δεξιά, με τα ακροδάχτυλα εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντιακόνου.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Αλεξόπουλος και Παναγιωτόπουλος Κ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Γιαγκιλίτσης (λ.τ 43΄Ντιακόνου), Σχώρης, Τριφιάτης, Κωνσταντακόπουλος, Παπαδάτος – Νταλιάνης, Τσιριμώκος (64΄Σαλάππας), Καλύβας, Μωραϊτης (91΄Ξηρός), Φτούλης (73΄Διαμαντόπουλος), Ντίμο, Μιχάϊ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ: (Βασίλης Παστρωμάς) Γκασούκας, Χόντος, Καλύβας Ι., Ζαπάντης, Κούσουλας (63΄Κάκκος), Προβίδας, Καπώνης (46΄Ζωγράφος), Ανδρεάκης, Μήκας (46΄Τσαλαφούτας), Καλύβας Σ., Τσιφοπανόπουλος.  
aitosports.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.