Τελευταια Νεα

3 Αυγ 2018

ΠΑΟ Αγρινίου: Ραντεβού στα εγκαίνια του γηπέδου

Φωτό Γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟ Αγρινίου, με αφορμή την ανακατασκευή του γηπέδου Αγίου Κωνσταντίνου, ευχαριστεί τη Δημοτική Αρχή, τον Δήμαρχο κο Γιώργο Παπαναστασίου και τον Αντιδήμαρχο κο Νίκο Γκρίζη για η συνέπεια των λόγω τους,για το διαρκές ενδιαφέρον τους αλλά και για τη συνεχή παρουσία τους κατά την κατασκευή του έργου. Η ανακοίνωση στο τέλος αναφέρει: "Ραντεβού στα εγκαίνια του γηπέδου."
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Αυτές τις μέρες γίνεται η εγκατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου και φαίνεται ότι ένα όνειρο πολλών ετών παίρνει σάρκα και οστά. Η κοροϊδία τόσων χρόνων παίρνει τέλος.
Ο ΠΑΟ Αγρινίου θέλει να ευχαριστήσει τη Δημοτική Αρχή και ειδικά το Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου και τον Αντιδήμαρχο Νίκο Γκρίζη για τη συνέπεια των λόγων τους, για το διαρκές ενδιαφέρον τους αλλά και για τη συνεχή παρουσία τους κατά την κατασκευή του έργου. Ραντεβού στα εγκαίνια του γηπέδου.




« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. Κωνασταντίνος Πάνου4 Αυγούστου 2018 στις 11:35 μ.μ.

    Με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΑΟ Αγρινίου ,θα ήθελα να σας τονίσω οτι είστε φιλοξενούμενοι στο γήπεδο της ΑΕΚ Αγιου Κωνσταντίνου .Όσο για το όνειρο πολλών ετών για τον Παο Αγρινίου είναι να γίνει γήπεδο στην περιοχή τους (Πάρκο) .Έπισης θα ήθελα να αναφέρω ότι η ιδιότητα σας "ως φιλουξενούμενοι" δεν σας δίνει το δικαίωμα να επικαλείστε τους μόχθους των πολιτών του Αγίου Κωνσταντίνου ως δικού σας .
    Στα εγκαίνια του γηπέδου μας σας προσκαλούμε σαν θεατές να παρακολουθήσετε τον αγώνα της ομάδας μας ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με την φιλοξενούμενη ομάδα η οποία θα προσκληθεί.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε συνέχεια της τοποθέτησης του Προέδρου Παλαιμάχων κ. Κων/νου Πάνου θα θέλαμε να τονίσουμε πως στα τόσα χρονιά της εν λόγω φιλοξενίας του ΠΑΟ Αγρινίου στο Γήπεδο της ΑΕΚ Αγίου Κων/νου, τα άτομα που σχετίζονται με την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα (Προεδρείο,Προπονητές,Ποδοσφαιριστές και Παλαίμαχοι) σας αντιμετωπίζαμε πάντα φιλικά και με καλό πνεύμα και διάθεση. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην χαλάτε αυτό το κλίμα με τέτοιου είδους ανακοινώσεις και λοιπά επικοινωνιακά τρικ.
    Σαν Αεκ Αγίου Κωνσταντίνου συμφωνούμε με τον Πρόεδρο Παλαιμάχων κ. Κων/νο Πάνου απόλυτα. Ο φίλαθλος κόσμος του Αγρινίου και του Νομού Αιτ/νιας γνωρίζει πολύ καλά σε ποιον ανήκει το Γήπεδο Αγίου Κων/νου και η προσπάθεια οικειοποίησής του από εσάς δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις για την ομάδα σας.
    Να είσαστε σίγουροι πως στα εγκαίνια θα σας καλωσορίσουμε ξανά σαν φιλοξενούμενους με φιλικό πνεύμα και εγκάρδια χαμόγελα κύριοι του ΠΑΟ Αγρινίου.
    ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To ghpedo einai tou dhmou..ksupnate ekei sthn aek..alliws peite st melisanidi na sas ftiaksei allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσας ο Προεδρος σας ως αλλος Αλαφουζος σιγα μην σας φτιαξει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.