Τελευταια Νεα

25 Σεπ 2016

Νίκη για Ομηρο... 1-0 την Αναγέννηση

Με το μίνιμουμ σκορ  (1-0) επικράτησε στο γήπεδο Νεοχωρίου ο τοπικός Όμηρος της Αναγέννησης Θέρμου.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Παπανικολάου στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Ηταν το 17' όταν ο Βλαχογιάννης εκτέλεσε κόρνερ οι αμυντικοί της Αναγέννησης απομάκρυναν εκεί που όμως ήταν ο Παπανικολάου που με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλάφα.
Στο 88' ο Ομηρος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αλεξόπουλου για μαρκάρισμα.

Ομηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Ζαπάντης): Γκασούκας, Τσιφοπανόπουλος, Ματσίγκας, Αλεξόπουλοςς, Γατσώρης, Παπαδάκης, Παπανικολάου, Μαχμούτ (60' Κοσσόβας), Σεραφλιγγος Ευ., Σεραφίγγος Ιωάν. (88' Ευθυμίου), Βλαχογιάννης (75' Καλύβας Σπ.)
Αναγέννηση Θέρμου (Πάνος Τούρκας): Μπαλάφας Κ., Καλλιακμάνης, Μπίστας, Γιαννοκώστας, Κουρσάρης, Αριστόπουλος, Σπυριλιώτης, Τσοπανάς (80' Μπαντής), Ευθυμίου, Κυτούγιας (65' Μπαλάφας Φ.), Μαραγιάννης Γ.



« PREV
NEXT »

18 σχόλια

  1. Ο όμηρος έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. ο παπανικολαου ήταν το κερασάκι στην τούρτα.μενει να δέσει σαν ομάδα και θα πάει πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτος τοπου και χρονου ο διαιτητης.. Κακος και για τις φυο ομαδες, στην αναγγενηση αρνηθηκε πεναλτι μαρς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέναλτι;;; ήσουν στο γήπεδο φίλε;;

      Διαγραφή
    2. Στο 0-0 ... ένα μέτρο μέσα στην περιοχή και έδωσε φάουλ ενα μέτρο απ έξω .....ηταν κακός και για τις δυο ομάδες

      Διαγραφή
    3. Ουτε στις καταδυσεις τετοια βουτια για να πεσει στην περιοχη..

      Διαγραφή
  3. Αυτα και τα αλλα θα μας πείτε τωρα. !!! Κριμαααααααααααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόβλημα δεν το εχετε εντοπίσει ακομα στην αναγγενηση !!!! Έλειπε χτες απο την εξέδρα αυτός ο θερμός φίλαθλος που λέγετε στεργιου να χτυπάει παλαμάκια για να δίνει δύναμη στα παιδιά !!!!!!! Τον αφήσατε χτες στο θερμό και στο τέλος του αγώνα δεν ειχε κουράγιο να σηκωθεί απο το κάθισμα του. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πριν ξαναγραψεις ολα αυτα τα εξυπνα που θεωρεις πως γραφεις, ρωτα να μαθεις πως λενε την περιοχη που ζεις... αν δεν καταλαβαινεις τι λεω που αμφιβαλω δες που βαζεις τον τονο.. στο ξαναπα. θερμος θα πεσει να σε καψει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω ξέρω τι έγραψα εσυ δεν ξερεις να διαβάζεις απο το πολυ άγχος που εχεις. Με έκανες και γέλασα πρωί πρωί!!!! Τελικα ο κουλουρακιασσσσς έγινε παλαμακιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερεις τι εγραψες και γελασες κιολας;;;;; σου ξαναδινω αλλη μια ευκαιρια να ξαναδιαβασεις που τονιζεις το θερμο και μετα γελα με τα γραπτα σου.... αντε που γελασες κιολας.....

      Διαγραφή
  7. τι εγινε φιλε γελας ακομη;;;; επιμενεις πως ξερεις τι εγραψες;;;; εγω εχω αγχος;;;; 'η εσυ που δεν θυμασαι ουτε την περιοχη που ζεις πως την λενε και επιμενεις κιολας πως ξερεις τι γραφεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι εγινε φιλε μου γελας ακομη;;;; επιμενεις πως ξερεις τι γραφεις;;; εγω εχω αγχος `η εσυ που δεν θυμασαι πως λενε την περιοχη που ζεις.. και γελας κιολας.... οπως ειπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θερμος φίλαθλος έγραψα !!!! Δηλαδή ένας πρώην πρόεδρος του θερμιου Απόλλωνα που ηταν στο γήπεδο και έβλεπε τον αγώνα με την αναγέννηση !!! Εκανε σαν τρελός και χτυπούσε παλαμακιααααααααα!!! Ενώ με το θερμιο Απόλλωνα κατι ειχε η καρέκλα και δεν μπορούσε να κουνηθεί. !!! Εγω ξέρω τι έγραψα εσυ εχεις μεσάνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα φιλε μου,δεξια στον υπολογιστη υπαρχει ενα βελακι,ανεβα λιγο και διαβασε εκει ειναι το σχολιο σου, το ποιος εχει μεσανυχτα φαινετε.. οσο για τον στεργιου που λες, νομιζω οτι δεν μας πεφτει και καποιος λογος δημοκρατια εχουμε ο καθενας ειναι ελευθερος να εκφραζετε οπως θελει.γιατι;;; σου ειχε υπογραψει καποιο συμβολαιο οτι θα βαραει παλαμακια μονο σε σενα και το αθετισε;;;;;

      Διαγραφή
  10. Εμένα δεν μου καίγεται καρφί για κανέναν. !!! Απλα ειναι κακό πραγμα να εισαι αχάριστος απέναντι σε μια ομάδα που σε εκανε γνωστό σε όλοι την περιφέρεια!!! Και μην ξεχνάμε και εκανε και τζάμπα διαφήμιση !!!!! Εκεί που κάποιοι πληρώνουν πολλά για να διαφημιστούν σε όλοι την περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν σου καιγοταν καρφι δεν θα το σχολιαζες καν..πρεπει να ξερεις πως σε αυτην τη ζωη οτι δινεις παιρνεις. μηπως η ομαδα σου ο νεος θερμιος απολλων εδωσε αχαριστια στον πρωην προεδρο της;;;;; και τωρα εισπρατει το ιδιο;;;;

      Διαγραφή
  11. Ευτυχώς που έφυγε και η ομάδα ηρέμησε. !!!! Αχαριστία σου ειπα τι ειναι. !!! Να σε κάνει γνωστό μια ομάδα σε όλοι την περιφέρεια και εσυ να βαράς παλαμάκια αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.