Τελευταια Νεα

28 Ιουν 2018

Χρήστος Αγγέλης: Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Τρίκαρδος

Στο olatagoal.gr και στη Ζωή Αναστασίου μίλησε ο μεσοεπιθετικός του Τρίκαρδου Κατοχής, Χρήστος Αγγέλης.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην δική του απόδοση αλλά και στην πορεία της ομάδας του στο περσινό πρωτάθλημα, για τα οφέλη που θα έχει ο Τρίκαρδος τώρα  που επιστρέφει στη φυσική του έδρα αλλά και αν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά:
Είσαι ευχαριστημένος με την απόδοσή σου την περσινή χρονιά με τον Τρίκαρδο;
Ναι προσωπικά θεωρώ ότι βοήθησα την ομάδα να πετύχει τον στόχο της σε συνδυασμό και με τους συμπαίκτες μου που πολλές φορές ξεπεράσαμε τους ίδιους μας τους εαυτούς για να καταφέρουμε να βάλουμε την ομάδα στην τετράδα που οδηγούσε στα μπαράζ ανόδου.

Για την φετινή σεζόν έχεις μιλήσει με την ομάδα για την παραμονή σου στον Τρίκαρδο;
Ναι έχει γίνει μια συζήτηση για να μείνω και τον πρώτο λόγο για την νέα χρονιά θα τον έχει ο Τρίκαρδος.

Η γνώμη σου για την πορεία της ομάδας σου πέρυσι σε σχέση με άλλες ομάδες ίδιας κατηγορίας;
Η πορεία της ομάδας ήταν κατά τη γνώμη μου απολύτως επιτυχημένη.
Η ομάδα είχε 15 χρόνια να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του νομού και κατάφερε χωρίς το δικό της γήπεδο και με πολύ μικρό ρόστερ να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.


Ο Τρίκαρδος τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην έδρα του καθώς το γήπεδο Κατοχής πλέον θα διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα. Πόσο πιστεύεις ότι θα βοηθήσει αυτό την ομάδα από θέμα αγωνιστικής πλευράς;
Πιστεύω ο Τρίκαρδος έχει το δικό του γήπεδο την κατάλληλη χρονική στιγμή και εννοείται ότι θα βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα και αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά (που θα έχει τον κόσμο δίπλα της) σε σχέση με την χρονιά που μας πέρασε, που δεν γνωρίζαμε πολλές φορές σε ποιο γήπεδο θα κάνουμε προπόνηση. Με το καινούργιο γήπεδο ο Τρίκαρδος θεωρώ ότι έχει τα φόντα τα επόμενα χρόνια να κάνει και το βήμα παραπάνω για τη Γ' Εθνική κι αυτό γιατί έχει μια διοίκηση που κάνει εξαιρετική δουλειά, όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια.
Ο δικός σου στόχος και τι πιστεύεις ότι χρειάζεται για την υλοποίηση του;
Πρώτα απ' όλα θέλω να είμαι υγιής ώστε να μπορώ να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου στις ομάδες που αγωνίζομαι. Όσο νιώθεις δυνατός μπορείς να πετύχεις τα πάντα.

Για το olatagoal.gr Ζωή Αναστασίου







« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.