Τελευταια Νεα

28 Ιουν 2018

Γνωρίστε τους Δρομείς Οινιαδών

Η αθλητική και πολιτιστική ομάδα Οινιαδών ΔΡΟΜΕΙΣ,είναι μια παρέα νέων ανθρώπων που η αγάπη τους για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό τους ώθησε να δράσουν αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που έχουν ως μοναδικό σκοπό την αθλητική και πολιτιστική ανάδειξη του τόπου μας.
Οι Δρομείς Οινιαδών λαμβάνουν μέρος σε πολλούς αγώνες σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και το αξιοθαύμαστο είναι οτι χωρίς να υπάρχει προπονητική καθοδήγηση και ελλιπείς αθλητικές εγκαταστάσεις, προπονούνται μόνοι (σε δρόμους, εγκαταλελειμμένα στάδια) και παρόλα αυτά έχουν πολλές πρωτιές και σημαντικές επιτυχίες.
Προσκαλούμε όσους και όσες αγαπούν το τρέξιμο και την καλή παρέα να μας ακολουθήσουν στα δρομικά μας ταξίδια.
<<Μαζί να δημιουργήσουμε τον πολιτισμό που θέλουμε>> Μια θεατρική εβδομάδα, Ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ, Μια έκθεση φωτογραφίας, Έναν αγώνα δρόμου.... Αυτά είναι κάποια από τα όσα επιθυμούμε και θέλουν να προγραμματίσουν οι Δρομείς Οινιαδών. Ο πολιτισμός είναι οι καθημερινές μας πράξεις. Όσα κάνει ο καθένας μέσα από τις ομάδες που συμμετέχει, ο εθελοντισμός και η προσφορά, μπορούν, πλέον, να γίνουν καθημερινότητα μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στις κάτωθι διευθύνσεις-τηλέφωνα: fb: Δρομείς Οινιαδών e-mail: dromeisoiniadon@gmail.com κιν: 6973384152-6945998611« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.