Τελευταια Νεα

20 Μαΐ 2018

Στη Γ' Εθνική ο Ναυπακτιακός.... 5-0 την ΑΕΜ

Στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Ναυπακτιακός Αστέρας.
Η ομάδα της Ναυπάκτου επικράτησε στο Παπαχαραλάμπειο της φιλοξενούμενης ΑΕ Μεσολογγίου με 5-0 και εξασφάλισε την άνοδο καθώς και σε ισοβαθμία την τελευταία αγωνιστική με τον Όμηρο υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Το φίλμ του αγώνα:
17΄Ατομικη προσπάθεια Αγγελόπουλου από δεξιά γύρισμα στην περιοχή, πλασέ Σχοινά σε κόρνερ ο Ζέρβας.
18΄Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Ναυπακτιακό, σουτ έξω από την περιοχή Σχοινά αποκρούει ο Ζέρβας, ριμπάουντ από τον Καντάνη σουτ εκ νέου εντυπωσιακή απόκρουση από τον τερματοφύλακα της ΑΕΜ.
21΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σουτ του Ζαχαρόπουλου μέσα από την περιοχή με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.
26΄σουτ του Αγγελόπουλου μαζεύει με διπλή προσπάθεια ο Ζέρβας.
27΄τετ τα τετ Μελετίδη θα βγει και θα μπλοκάρει έγκαιρα ο Ζέρβας.
33΄Γκολ 1-0 εκτέλεση φάουλ Αγγελόπουλου η μπάλα θα κοντράρει πάνω στο Λίτσο και θα φτάσει στον Καντάνη, σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα θα κοντράρει εκ νέου και θα καταλήξει στο βάθος της εστίας 1-0.
34΄Γκολ 2-0 γύρισμα Καραγιάννη από αριστερά στο ύψος της μικρής περιοχής, πλασέ Αγγελόπουλου 2-0.
47΄Σουτ Παπαποστόλου έξω από την περιοχή άουτ.
55΄Γκολ 3-0 ο Αγγελόπουλος θα κλέψει τη μπάλα και θα πασάρει στο Σχοινά ο οποίος με σουτ στην κλειστή γωνία θα κάνει το 3-0.
58΄Γκολ 4-0 απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σχοινά 4-0.
72΄Γκολ 5-0 γύρισμα Κονίδα στην περιοχή, σουτ του Ρουμπάτου 5-0.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ντζανής, Καλαμπόκης και Γαλανόπουλος.
Ναυπακτιακός Αστέρας: (Δημήτρης Σκούνας) Μούζος, Καζανάς, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης (Δενδρινός), Καντάνης, Καραγιάννης (Κονίδας), Γιαννόπουλος, Μελετίδης , Σχοινάς (Σαμπανέϊ), Αγγελόπουλος.
ΑΕΜ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Μπαλαμπάνης, Καβαλλάρης Θ. Λίτσος, Κάκκος Μ., Καβαλλάρης Δ., Μιχαλόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Παπαποστόλου (Κάκκος Γ.), Πιστιόλης.
aitosports.gr



« PREV
NEXT »

14 σχόλια

  1. Που πήγαν οι πρωταθλητες νεοχωριτες ρε παιδια;;σε ποια σπηλιά κρύφτηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Νεοχωριτες έδωσαν το παρών και στα δύο ματς.Εσεις στο Νιοχωρι δεν ήρθατε ποτέ και στη Ναυπάκτο καθόσασταν να σας φωνάζουν πέστε κάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ας είχε λήξει η κόντρα διοίκησης-οργανωμένων πριν τα μεταξύ μας παιχνίδια και θα σου έλεγα που θα πήγαιναν οι Νεοχωρίτες εντός κι εκτός...

      Διαγραφή
    2. Το πιστεύεις αυτό που λες??Οι οργανωμένοι έχουν να έρθουν στο Νιοχωρι απ τη σεζόν 2012-13 και το ματς Ομηρος-Ναυπακτιακος 3-2.Και στα ματς μέσα στη Ναυπάκτο αόρατοι είστε..

      Διαγραφή
  3. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και συ ένα μεγάλο χωριό είσαι.Και εκεί που θα παίζεις χωριά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΧΩΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΤΛ. ΚΤΛ. ΚΤΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι νόμοι Αρτας και Κέρκυρας θα εκπροσωπηθουν από χωριά του χρόνου στη Γ εθνική φίλε..

      Διαγραφή
    2. Κατά τη διάρκεια της περιγραφής του αγώνα Ναυπακτιακος Όμηρος 0-0 ο εκφωνητης προς τιμήν του ανέφερε αρκετά πράγματα σε σχέση με τον Ομήρο.Συμμετοχες σε Γ εθνική,τελικός κυπέλλου ερασιτέχνες στο Ο.Α.Κ.Α.

      Διαγραφή
    3. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ. ΣΥΓΚΡΊΝΕΙΣ ΤΗΝ Γ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΌΥ ΜΕ ΤΟΝ ΌΜΗΡΟ? ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΗ Γ ΤΟ 80' ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΏΝ? ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΈΣ ΣΤΗ Γ ΣΤΗΝ Β ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΉΡΘΑΝ ΣΤΗ ΝΑΎΠΑΚΤΟ (ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟΤΕΕΣΜΑΤΟΣ). ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΥΤΟΣ?

      Διαγραφή
    4. Γνωρίζω που έχει παίξει ο Ναυπακτιακος και τι παίχτες έχουν περάσει.Ειχε όμως και έναν πρόεδρο σαν τον Σφαελο.Ο Όμηρος κατάφερε με δικούς του κυρίως παίχτες να παίξει για μια δεκαπενταετια περίπου εναντίον ομάδων πόλεων με επιτυχία..(Κέρκυρα,Λεβαδειακος,Εργοτελης,Άγιος Νικόλαος,Σπάρτη,Πανηλειακος,Παναργειακος,Ναύπλιο,Αρτα,Ζάκυνθος,Θήβα,Αρης Θεσσαλονίκης(ερασιτέχνες),Φωκικος,Πρέβεζα,Θεσπρωτος,Τηλυκρατης ...). Ανάλογα με το μέγεθος του Νεοχωριου είναι επιτυχία..

      Διαγραφή
  6. Καλά παραλίγο να φάτε ξύλο πριν λίγα χρόνια στη Ναύπακτο από τους Νεοχωριτες και μέσα στο Νεοχώρι δε πατάτε το πόδι σας εκτός από μια φορά που δε σας πειραξε κάνεις αλλά με τη συμπεριφορά σας τη κομπλεξικη μέσα στη Ναύπακτο δε ξαναρθατε μέσα στο Νεοχώρι.Αλλα και οι Μεσολογγίτες σας κυνηγάγαν μέσα στη Ναύπακτο.Συμπερασμα οποίος θέλει σας κοπαναει.Ναιμε τα χωριά της Κέρκυρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις πολύ πλάκα φίλε να είσαι καλά!Χαιρετισμούς απ΄το Θεοχάρη...

      Διαγραφή
    2. Τι λες τώρα!!Τεράστιος παίχτης.Κραμα Πικε και Σερχιο Ράμος...

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.