Τελευταια Νεα

11 Φεβ 2018

Νίκη και σπουδαία εμφάνιση από Νέο Αμφίλοχο

Νίκη και σπουδαίο θέαμα από το Νέο Αμφίλοχο που κέρδισε εύκολα με σκορ 3-0 τον Εθνικό Φιλιππιάδας.
Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν φρέναρε την ομάδα της Αμφιλοχίας και πέτυχε μια ακόμη σπουδαία νίκη. Στο 39' ο Τόσκα με ωραία ατομική ενέργεια απέφυγε τον τερματοφύλακα Μολώνη και με πλασέ έκανε το 1-0.
Ο Κοντογιάννης στο 42' με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Εθνικός είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 43' όταν κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Παπαρούνης με τον Μανιάτη να αποκρούει και να κρατάει ανέπαφη την εστία του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 45' ο Χριστογιάννης με κοντινό πλασέ.
Στο τέλος του αγώνα οι παίχτες και το τεχνικό τιμ του Νέου Αμφιλόχου χειροκρότησαν τους φιλάθλους που για μια ακόμη φορά βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα  κάτω απο πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και οι φίλαθλοι ανταπέδωσαν με το ζεστό χειροκρότημά τους.

Νέος Αμφίλοχος (Θ.Παπαχρήστος): Μανιάτης ,Ρεπετσάς ( 79'Ζωται), Κωστακιώτης (66' Μακρής), Κοκώνης, Μπεκατώρος, Μαλής, Νικολογιάννης
(85' Δράκος), Καλοκαιρης, Κοντογιάννης, Τόσκα (88'Λαγοπάτης)
Εθνικός Φιλιππιάδας: Μολώνης (88' Τσάκαλος), Danai, Ευθυμιάδης,
(65' Χρήστου), Μαλάτος, Παπαρούνης (76' Λέντζος), Γατσέλος (22' Ντούσκας), Σιώρος (74' Καραγκούνης), Μανιώτης, Σιδηρόπουλος, Κούσης, Λάππας


Φωτό - Ρεπορτάζ : Ηλίας Νακόπουλος



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.