Τελευταια Νεα

11 Φεβ 2018

Νίκη για Απόλλωνα Θέρμου... 4-0 τη Θύελλα Παραβόλας

Ποιό δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 4-0 ο Απόλλων Θέρμου κέρδισε στο Θέρμο τη Θύελλα Παραβόλας.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 5' όταν το σουτ του Αλ Γιουσέφ σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 20' ο Απόλλωνας Θέρμου προηγήθηκε με γκολ του Πελεκάνου.
Η Θύελλα από το 55' έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ρεπανίδα με κόκκινη κάρτα. Στο 72' ο Πελεκάνος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διπλασίασε τα τερματα της ομάδας. Ο Καρνελάς στο 82' και στο 87' διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Απόλλων Θέρμου (Β. Παστρωμάς): Κούντρας (88' Γκουρνέλος), Καλλιακμάνης Β., Καλλιακμάνης Δ. (57' Στεργίου), Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Καρβελάς, Κόκκοτος, Πελεκάνος, Κούκος (77' Κοθρούλας), Πίτσιος (82' Φάτσαλης)
Θύελλα Παραβόλας (Ανδρ. Κονδύλης): Μπαλάσκας, Μπλέτσας, Σταμάτης Αλ., Ξανθόπουλος Ελ. (46' λ.τ. Τοπαλίδης), Βασιλείου (46' Ξανθόπουλος Π.), Ντίνος, Ρεπανίδας, Ράπτης, Σταμάτης Αλ., Αυγέρης (83' Κονδύλης), Αλ Γιουσέφ (72' Κρανιάς)




« PREV
NEXT »

6 σχόλια

  1. Σας ετσουξε λιγο εσας με το σαι'τ και γραφετε οτι δυσκολα και παραμυθια τουμπανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την ναυπακτο δεν γραψατε οτι δυσκολα η ναυπακτο και μετα απο αποβολη που δεν υπηρχε κερδισε η ναυπακτο!!! Αλλα ετσι θα βραζετε με τον απολλων θερμου!!!! Ερασιτεχνακια ειστε και ερασιτεχνακια θα μεινεται!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά εκεί στο θερμό ηρεμηστε λίγο με την παράβολα παίζατε μην νομίζετε ότι είστε και η barca

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν δεν εβγαινε ο ρεπανίδας διπλό θα ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΚ. Αν δεν έβγαινε. Ομως βγήκε (άδικα? )και έφαγες 4. Φιλε μου πρεπει να ξέρεις ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι γραμματική για να μετράνε οι υποθετικοί σύνδεσμοι. ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχουμε αποδηξεις τι ειμαστε εμεις στο θερμο!!! Απλα σας τσουζι λιγο παραπανω!!! Και ο ρεπανιδας να μην εβγαινε παλι θα χανατε!! Γιατι και στον πρωτο γυρο που επεξε τι κανατε!!! Και το θερμο με μιση ομαδα!! Μην ξεχνιεστε γατακια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.