Τελευταια Νεα

14 Φεβ 2018

Κωστούλας: Εχουμε ξεκινήσει προσπάθεια να συμφωνήσουμε για τα τηλεοπτικά

Συζητήσεις για να βρεθεί μία λύση στο πρόβλημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έχουν αρχίσει οι πρόεδροι των λεγόμενων «μικρών» ομάδων. Αυτό ανακάλυψε ο Φώτης Κωστούλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 επισημαίνοντας ότι πρέπει να υπάρχει ομοψυχία. 
«Να μαζευτούμε οι μικροί. Η ΑΕΚ είναι μαζί μας. Εκτιμώ ότι και ο Παναθηναϊκός

θα είναι μαζί μας. Είμαστε πολλοί και τότε μπορούμε να διαπραγματευτούμε. Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από προέδρους ομάδων να μιλήσουμε και να συμφωνήσουμε», ανέφερε. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Κωστούλα στον ΣΠΟΡ FM 94,6: 

-Για την απόφαση της Nova να σπάσει τη συμφωνία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και εάν τον ανησυχεί; 
«Ανησυχεί όλους όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν πολλούς φιλάθλους άρα και εισιτήρια ή την έξοδο στην Ευρώπη. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις. Είχαμε μαζευτεί και είχαμε μιλήσει αλλά δεν συμφωνήσαμε ποτέ. Ζητούσαμε να παίρνουν οι ομάδες οι μικρές περισσότερα χρήματα. Θυμάμαι τότε οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν όχι. Κατέπεσε αυτό και όποια άλλη προσπάθεια. 
Πέρσι στον Αύγουστο είχαμε συμφωνήσει ότι θα έπρεπε να είναι 30 εκατ. και να δώσει η Nova και ένα μπόνους. 
Αν δεν τα βρούμε μέχρι τέλη Νοεμβρίου να έχουμε το δικαίωμα να μπορώ μονομερώς να σταματήσω τη συμφωνία. Η πρότασή αυτή της Nova πέρασε. Ίσως γιατί πιστεύαμε ότι θα βρούμε κάποια λύση άλλη. 
Υπάρχει μια λύση και εκεί θα στραφούμε όλοι. Χρειάζεται ομοψυχία. Να μαζευτούμε οι μικροί. Η ΑΕΚ είναι μαζί μας. Εκτιμώ ότι και ο Παναθηναϊκός θα είναι μαζί μας. Είμαστε πολλοί και τότε μπορούμε να διαπραγματευτούμε. Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από προέδρους ομάδων να μιλήσουμε και να συμφωνήσουμε. 
Δυστυχώς η συμφωνία των 12 ήμασταν καλοί στη θεωρεία. Αλλά όταν χρειάστηκε δεν μπορέσαμε να μείνουμε ενωμένοι». 

-Για την αλλαγή στις εμφανίσεις του Παναιτωλικού με την έλευση του Δέλλα: 
««Έχει αλλάξει η ψυχολογία όλης της ομάδας. Αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε τώρα το είχαμε παίξει και στην αρχή. Αλλά κάποια στιγμή κάναμε μια μεγάλη κοιλιά. Πιστεύω ή θέλω να πιστεύω ότι ήταν ψυχολογικοί οι λόγοι. Με την έλευση του προπονητή φαίνεται ότι ανέβηκε η ψυχολογία και είμαστε και πάλι σε έναν καλό ρυθμό». 

-Εάν επιμένει στην θέλησή του να φύγει από την ομάδα: 
«Το να αποχωρήσω και να αφήσω την ομάδα σε κάποιον είναι πάγιο αίτημα μου. Δύσκολο είναι όμως έτσι όπως είναι η κατάσταση. Το θέμα με τη Νova ίσως να το κάνει δυσκολότερο πια»...


http://www.sport-fm.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.