Τελευταια Νεα

14 Φεβ 2018

Ηττα για Εθνική Κορασίδων από Γαλλία

Η Εθνική Κορασίδων Ελλάδας με παίκτριες κάτω των 16 ετών ηττήθηκε από την Γαλλία με 2-0 στον πρώτο αγώνα της, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού τουρνουά της UEFA που ξεκίνησε σήμερα στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου.
H ομάδα της Γαλλίας ήταν ανώτερη καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σούτ απο την Νιαρό, και διπλασίασε τα τερματά της στο 40ο λεπτό με εκληκτικό σούτ απο το ύψος της περιοχής της Χαφσί. Ενδιάμεσα στο 25′ είδαν την μπάλα να χτυπάει στο συμβολή των δοκών μετά απο σούτ της Νιαρό και εκπληκτική απόκρουση της Βλασιάδου, ενώ στο 56ο λεπτό είχαν και δεύτερο δοκάρι καθώς το σούτ της Σαούντ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
Ελλάδα: Βλασιάδου, Ράκου, Γρηγοριάδη, Βορριά (72′ Μπούκα), Ακριβάκη (72’ Τσαραντάνη), Παχάκη, Ευθυμίου, Βόιλα, Γεωργιάδου (41’ Τσακνάκη), Πρίφτη (66’ Αναστασιάδου), Βασιλακάκου (12’ Σκοτεινιώτη, 60’ Μάρκου).
Γαλλία: Σιεμπέρ, Νολέ, Μαουλιντά, Νιαρό (62’ Μπεν Ραμπά), Νασέρ, Πινό (41’ Αλίς), Φρεμό, Πενέ (52’ Μπισόν), Μεκερί (52’ Μπενουί), Σαπέλ (52’ Σαούντ), Χαφσί (41΄ Πικάρ).
agrinio24.com

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.