Τελευταια Νεα

7 Σεπ 2017

Παραιτήθηκε και επίσημα από πρωτάθλημα και κύπελλο ο Ίναχος Βάλτου

Η τυπική επικύρωση της μη συμμετοχής του Ίναχου Βάλτου σε πρωτάθλημα και κύπελλο έγινε σήμερα με έγγραφο που απέστειλε η ομάδα στην ΕΠΣΝΑ. Η ομάδα του Βάλτου είχε γνωστοποιήσει πριν από λίγες μέρες τη μη συμμετοχή της και παραιτήθηκε και επίσημα από τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Έτσι δε θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας κυπέλλου με τον Α.Ο. Σκουτεράς που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή, με την ομάδα της Σκουτεράς να παίρνει την πρόκριση, ενώ το πρωτάθλημα θα γίνει με 15 ομάδες και οι αντίπαλοι του Ίναχου θα παίρνουν τη νίκη άνευ αγώνα με σκορ 3 - 0. Η πρώτη ομάδα που θα πάρει ξεκούραστο "τρίποντο" στην Α΄ ΕΠΣΝΑ θα είναι ο Αμβρακικός Λουτρού που είχε κληρωθεί να παίξει στην πρεμιέρα εκτός έδρας με τον Ίναχο.
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Κριμα για πολλα πραγματα κριμα πρωτα για την φωτοβολιδα που λεγονταν βαλτος,2ον για την καταντια της ομαδος που ηθελε να κανει πρωταθλητισμο και μαζεψε καθε μισθοφορο και τον χρυσοπληρωσε χαλωντας την πιατσα υποσχομενοι τρελα χρηματα.
    Το μονο σιγουρο ειναι οτι την καταντια αυτης της ομαδος θα την ακολουθησουν και αλλοι μιας και τα ευρο θα στερεψουν και τα χιονια θα ερθουν φετος πολλοι νωριτερα,ευχομε μεσου των ακαδημιων να ξαναβρουν τον δρομο τους και να ξαναγυρισουν μια μερα με δικους τους ποδοσφαιριστες στο Α τοπικο,γιατι δυστυχως η υγεια ερχετε οχι μεσου μισφοφορων αλλα δικων σου παιδιων που θα αγαπησουν τα φανελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.