Τελευταια Νεα

16 Σεπ 2017

Επιστροφή με το δεξί για τον Τρίκαρδο... 3 - 1 στη Ματαράγκα τον Αράκυνθο

Στην επιστροφή του στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ ο Τρίκαρδος κέρδισε τον επίσης νεοφώτιστο Αράκυνθο στη Ματαράγκα με σκορ 3 - 1. Έτσι η ομάδα του Γιώργου Ζήκου μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις και μετά το ημίωρο ο Τρίκαρδος πήρε μεγάλο προβάδισμα πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Το πρώτο γκολ ήρθε με αυτογκόλ του Κουρσάρη στο 33ο λεπτό και δέκα λεπτά αργότερα ο Κουκουρδέλης με πλασέ έκανε το 0 - 2.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρους και είχαν ευκαιρίες, όμως και οι παίκτες του Αράκυνθου είχαν τις φάσεις για να μειώσουν. Στο 49΄ μετά τη σέντρα σουτ του Κουζέλη ο Γκασούκας δε συγκράτησε αρχικά τη μπάλα και στη συνέχεια έδιωξε με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Ο Σεραφίγγος έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει στο 57΄ και στο 60΄ και στο 79΄ οι γηπεδούχοι "ξαναμπήκαν" στο παιχνίδι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου. Τα πάντα κρίθηκαν στο 83ο λεπτό όταν ο Σεραφίγγος με σουτ από πλάγια λίγο πριν τη μικρή περιοχή νίκησε το Γκρέκα κάνοντας το 1 - 3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα.

Κόρνερ του Καβαλιέρη κεφαλιά του Ψηλού στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα έφυγε άουτ.
Σέντρα του Κουζέλη από δεξιά ο Ευθυμίου δεν έπιασε καλά την κεφαλιά από καλή θέση και η μπάλα έφυγε πλάγια.
21΄ Συρτό σουτ του Χήρα έδιωξε σε κόρνερ ο Γκασούκας.
27΄ Ο Αγγέλης από δεξιά αποφεύγει τον αντίπαλό του και κάνει συρτή σέντρα με το Μπαλαμπάνη από καλή θέση να μην πιάνει καλά το σουτ και η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.
33΄ Γκολ. Κάθετη του Κώστα Βαλτογιάννη στον Αγγέλη ο Κουρσάρης κάνει την προβολή και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
40΄ Σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.
43΄ Γκολ. Γέμισμα του Ψηλού ο Κουκουρδέλης κερδίζει στο σπριντ τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του Αράκυνθου και με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 2.
49΄ Σέντρα σουτ του Κουζέλη ο Γκασούκας δε συγκρατεί τη μπάλα, αλλά με δεύτερη προσπάθεια διώχνει με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή.
57΄ Σέντρα του Καβαλιέρη από δεξιά ο Σεραφίγγος από το ύψος του πέναλτι δεν πιάνει καλά το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
60΄ Σέντρα του Μπαρμπαρούση από δεξιά ο Σεραφίγγος πιάνει την κοντινή κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
70΄ Σουτ του Κουρσάρη μέσα από την περιοχή η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.
79΄ Γκολ. Ο Ψηλός ανατρέπει το Μπανάκα με τον Καραβασίλη να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Παπαδόπουλος ευστοχεί στην εκτέλεση και μειώνει σε 1 - 2.
83΄ Γκολ. Ο Σεραφίγγος κερδίζει τις κόντρες και με δυνατό σουτ από πλάγια λίγο πριν τη μικρή περιοχή κάνει το 1 - 3.
86΄ Σουτ του Κάκκου πάνω από το δοκάρι.
91΄ Συρτό σουτ του Ζαπαντιώτη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Γκασούκας.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ (Σπύρος Μπούρδος): Γκρέκας, Μπούκαρης, Ευαγγελόπουλος (92΄ Κουτρούλης Ν.), Χαραλάμπους, Κουρσάρης, Αλεξανδρής, Χήρας (46΄ Ζαπαντιώτης), Μπανάκας, Ευθυμίου (86΄ Μητσόπουλος), Κουζέλης, Παπαδόπουλος.

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Γιώργος Ζήκος): Γκασούκας, Καβαλιέρης, Τσιλιπάνος, Μπαλαμπάνης, Ψηλός, Σαμψώνας (92΄ Κουτρούλης Σ.), Κουκουρδέλης (65΄ Καταπόδης), Βαλτογιάννης Κ. (77΄ Κάκκος), Σεραφίγγος, Αγγέλης (92΄ Βαλτογιάννης Σ.), Μπαρμπαρούσης.
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.