Τελευταια Νεα

20 Φεβ 2017

Νίκη με καλή εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων πέτυχε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Αγγελοκάστρου μια άνετη νίκη επί της Δόξας Καινουρίου με 4-1 συνεχίζοντας έτσι τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών.
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 3-0 υπέρ των γηπεδούχων, όμως η Δόξα προσπάθησε να βελτιωθεί στο δεύτερο μέρος και μείωσε στο 50΄ με το γκολ του νεαρού Δημητρίου, ¨πίεσε¨ για κάτι καλύτερο, όμως το τέταρτο γκολ που πέτυχε για τον ΠΑΟΚ ο πολύ δραστήριος Λιούλιος, έβαλε τελικά τα πράγματα στη θέση τους.

Φάσεις και γκολ.

Ο Καρύμπας εκτέλεσε από αριστερά φάουλ, ο Λιούλιος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αλλά υπεδείχθη σε θέση οφσάιντ.
Σουτ του Ντολένγκα δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει ο Θεοδωρακόπουλος.
Ο Γιώτης σούταρε προς την αντίπαλη εστία, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών και βγήκε κόρνερ.
 Ο Λιούλιος κάνει παράλληλη σέντρα από αριστερά, ο Αρκουμάνης έστειλε άουτ την μπάλα.
10΄ ΓΚΟΛ. Ο Καρύμπας κερδίζει φάουλ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος. Με ωραία ψηλοκρεμαστή σέντρα, βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Αρκουμάνη, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Πριτσούλη. (1-0)
11΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Νταλάκος πήρε την κεφαλιά, μπλόκαρε σταθερά ο Θεοδωρακόπουλος.
12΄ Ο Σοροβός εκτελεί φάουλ όμως ο Θεοδωρακόπουλος χωρίς να ¨ανησυχήσει¨ μπλόκαρε την μπάλα.
13΄ Νέα σέντρα του Λιούλιου, ο Αρκουμάνης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
19΄ Βαθιά μπαλιά του Νταλάκου προς την αντίπαλη περιοχή, ο Θεοδωρακόπουλος προ του επερχόμενου κινδύνου από το ύψος του ημικύκλιου έδιωξε την μπάλα με κεφαλιά, για να απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί του.
25΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Καρύμπα, η μπάλα πέρασε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
29΄ Ο Νταλαπέρας από την άμυνα με βαθιά μπαλιά βρίσκει τον Αρκουμάνη, ο οποίος σουτάρει και στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.
30΄ Μακρινή μπαλιά από τη μεσαία γραμμή του Μπούρου, με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ο Αρκουμάνης στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ.
32΄ ΓΚΟΛ. Ο Χρήστος Αυγέρης τροφοδότησε τον Λιούλιο ο οποίος με ωραία ενέργεια ξέφυγε από τους αμυντικούς, προσπέρασε τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. (2-0)
35΄ Σουτ του Χρήστου Αυγέρη από αριστερά η μπάλα βγήκε άουτ.
36΄ Ο Αρκουμάνης κέρδισε φάουλ έξω από την αντίπαλη περιοχή. Το εκτέλεσε ο Καρύμπας και ¨υποχρέωσε¨ σε δύσκολη απόκρουση τον Πριτσούλη που έπεσε στην δεξιά γωνία του.
39΄ Πολύ καλό σουτ του Λιούλιου, αρχικά ο Πριτσούλης κάνει ασταθή επέμβαση για να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο τη μπάλα.
40΄ Ο Χρήστος Αυγέρης τροφοδότησε τον Αρκουμάνη ο οποίος μέσα από την μεγάλη περιοχή δεν πλάσαρε σωστά και έστειλε τη μπάλα άουτ.
44΄ ΓΚΟΛ. Από δεξιά ο Γιάννης Μυλωνάς εκτελεί κόρνερ, οι αμυντικοί δεν καταφέρνουν να απομακρύνουν και ο Νίκος Μυλωνάς με ωραία κεφαλιά, στέλνει τη μπάλα να χτυπήσει αρχικά στο κάθετο δοκάρι και κατόπιν να καταλήξει στα δίκτυα της εστίας του Πριτσούλη. (3-0)
50΄ ΓΚΟΛ. Ο Γιώτης πραγματοποίησε πολύ καλή παράλληλη σέντρα προς την αντίπαλη περιοχή, η μπάλα αρχικά κόντραρε στους αμυντικούς και ο νεοεισελθόντας Δημητρίου με σουτ πετυχαίνει γκολ και μειώνει για την ομάδα του. (3-1)
55΄ Σε διεκδίκηση της μπάλας στο ύψος της αντίπαλης περιοχής δεν προλαβαίνει ο Δημητρίου και ο τερματοφύλακας Θεοδωρακόπουλος με γρήγορα αντανακλαστικά μπλοκάρει σταθερά.
56΄ Ο Γιώτης εκτελεί φάουλ οι επιθετικοί της ομάδας του δεν καταφέρνουν αρχικά να επωφεληθούν, ενώ στη συνέχεια ο νεαρός Δημητρίου με κεφαλιά έστειλε άουτ τη μπάλα.
57΄ Ο Καρύμπας με εκτέλεση φάουλ από αριστερά, βρίσκει το Νίκο Μυλωνά, αυτός με κεφαλιά τροφοδότησε τον Αρκουμάνη ο οποίος με κοντινή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στην δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον διαιτητή.
60΄ Ο Ντολένγκα σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
68΄ ΓΚΟΛ. Γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων από δεξιά της μεσαίας γραμμής με τον ταχύτατο Λιούλιο, ο οποίος  πλάσαρε άνετα τον Πριτσούλη και σημείωσε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του (4-1).
70΄ Ο Ντολένγκα πραγματοποιεί από δεξιά παράλληλη σέντρα προς τη μικρή περιοχή, ο Θεοδωρακόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.
77΄ Δυνατό σουτ του Ζώη Αυγέρη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Πριτσούλης.
84΄ Σουτ του Γιώτη έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
87΄ Σουτ του Ι. Σοροβού, μπλόκαρε ο Θεοδωρακόπουλος.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πάνος Καρύμπας): Θεοδωρακόπουλος, Μπούρος, Χ. Αυγέρης (77΄ Πατσαούρας), Ν. Μυλωνάς, Νταλαπέρας, Αριστόπουλος, Βελέντζας (69΄ Καγκαράς), Γ. Μυλωνάς (75΄ Π. Αυγέρης), Αρκουμάνης, Καρύμπας, Λιούλιος.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Στέλιος Δάρλας): Πριτσούλης, Α. Αυγέρης (50΄ Μπόλης), Κωνσταντίνου, Αγγελής, Β. Σοροβός (46΄ Δημητρίου), Καγιάντζας, Γιώτης, Γρομητσάρης, Νταλάκος, Τζωρτζόπουλος, Ντολένγκα (75΄ Ι. Σοροβός).

πηγή: kalyvia.gr
« PREV
NEXT »