Τελευταια Νεα

20 Φεβ 2017

Νίκη ανάσα για τον Αχελώο

Εύκολο απόγευμα είχε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου απέναντι στον Άρη Αιτωλικού για την 23η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας με την ομάδα του Χρήστου Ζαπάντη να κερδίζει με 5 - 0. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Αχελώος ανέβηκε στους 26 βαθμούς, ενώ ο Άρης έμεινε στους 3.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό με τον Κουζέλη να βγάζει τη σέντρα από δεξιά, τους αμυντικούς να απομακρύνουν και τον Κοκοσούλα να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με σουτ να νικάει το Βελτσίστα. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Αχελώος διπλασίασε τα τέρματά του με το Συσοβίτη με το 2 - 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πέτυχαν το τρίτο τους γκολ. Ήταν το 47ο λεπτό όταν ο Κοκοσούλας έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μπακογιάννης με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 65΄ ο Μπακογιάννης με μακρινό σουτ έκανε τέσσερα τα τέρματα του Αχελώου και πέντε λεπτά αργότερα ο Αποστόλης Μπούτιβας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 5 - 0. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι έριξαν "στροφές" και το 5 - 0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Δημήτρη Ξύστρα.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης): Τσιλίκας, Αθανασάκης (65΄ Μπούτιβας Α.), Μπαμπάτσικος (65΄ Καραπάνος), Σαγάνας Γ., Τσιλιπάνος (72΄ Ζαρκανίτης), Καπώνης, Κουζέλης, Μπακογιάννης, Ζαλοκώστας Ε., Συσοβίτης, Κοκοσούλας.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Χρήστος Κυριάκης): Βελτσίστας, Καρέτσος, Μπότας (77΄ Αγγέλης), Μοναστηράς, Τσίντζος, Ζαβιτσάνος, Λυκούδης, Τρικαλινός (56΄ Αλεξανδρόπουλος), Σύρρος Β., Σύρρος Π., Σαμαντάς (46΄ Αμπλιανίτης).
« PREV
NEXT »