Τελευταια Νεα

7 Ιαν 2017

Λεύκη ισοπαλία με ένταση στο τέλος για Αναγέννηση Μεσολογγίου και Ακαδημία Ναυπάκτου

Λεύκη ισοπαλία για Αναγέννηση Μεσολογγίου και Ακαδημία Ναυπάκτου το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στο πλαίσιο της 14η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας.
Νευρικό παιχνίδι με αρκετές αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, με το ποτήρι να ξεχειλίζει στο 85΄σε μια γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων όταν ο Κατσικάς θα δεχθεί το δυνατό μαρκάρισμα από πίσω του Καρβέλη με τον παίκτη της Ακαδημίας να φτύνει στο πρόσωπο τον παίκτη της Αναγέννησης με αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα λόγω μικροεπεισοδίων μεταξύ παικτών και πάγκων. Στην επανέναρξη του παιχνιδιού η Αναγέννηση θα μείνει δικαιολογημένα με παίκτη λιγότερο δεύτερη κίτρινη κόκκινη στον Καρβέλη, ενώ για τον παίκτη της Ακαδημιας δεν θα υπάρξει κάποια τιμωρία καθώς διαιτητής και πρώτος βοηθός όπως ανέφεραν δεν είδαν κάτι, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Οι αψιμαχίες δεν θα λείψουν και με το τελευταίο σφύριγμα του κ. Ασημάκη.

Το φιλμ του αγώνα.

17΄ Αδύναμο σουτ Λαουρδέλη στην αγκαλιά του Κοκώρη.
19΄ Ένα δύο από Καλύβα και Κατσαβό, από θέση τετ τα τετ ο τελευταίος θα νικηθεί από το Σιδέρη.
21΄ Αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, με το Χατζηανδρέου σε σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι με τον Κατσαβό να τραυματίζεται στο φρύδι και να μεταβαίνει στο νοσοκομείο για ράμματα.
28΄ Σουτ του Χαμοσφακίδη άουτ.
35΄ Γρήγορη εκτέλεση κόρνερ με τον Καλύβα να κάνει την σέντρα στην περιοχή, πλασέ του Μακρή ενστικτωδώς με τα πόδια θα απομακρύνει ο Σιδέρης.
36΄ Σουτ Καλύβα άουτ.
42΄ Λάθος απομάκρυνση του Κοκώρη, σουτ του Σκανιά στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Αναγέννησης.
53΄ Σουτ του Καλύβα θα αποκρούσει με δυσκολία ο Σιδέρης.
68΄ Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα του Καλύβα στην περιοχή, κεφαλιά του Χαμοσφακίδη, εντυπωσιακή απόκρουση του Σιδέρη σε κόρνερ.
75΄ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία, γρήγορη αντεπίθεση για την Αναγέννηση με το Χαμοσφακίδη από αριστερά, γύρισμα στην περιοχή με τον Καλύβα να πιάνει το σουτ από πλάγια θέση και το Σιδέρη να αποκρούει στη γωνιά του σωτηρία με τα πόδια.
81΄ Σουτ του Ρισβά για την Ακαδημία άουτ.
82΄ Σουτ έξω από την περιοχή του Σκανιά για τους φιλοξενούμενους, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κοκώρη.
85΄ Γρήγορη αντεπίθεση για την Ακαδημία με τον Καρβέλη να ανατρέπει από πίσω τον Κατσικά ώστε να ανακόψει την επίθεση, δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη για τον παίκτη της Αναγέννησης. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κατσικάς θα φτύσει στο πρόσωπο τον Καρβέλη με αποτελέσμα να προκληθεί μια μικρή σύρραξη και εισβολή των δυο πάγκων στον αγωνιστικό χώρο. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το παιχνίδι θα ξεκινήσει εκ νέου μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από τους γηπεδούχους  προς το πρόσωπο του ρέφερι του αγώνα και του πρώτου βοηθού καθώς δεν θα καταλογίσουν κάτι περαιτέρω.  

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ασημάκης, Δημονίτσας, Θεοφίλης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Μάκης Κουρνέτας): Κοκώρης, Ρήγας (83΄ Παπουτσόπουλος), Ρουμελιώτης, Παναγιωτόπουλος, Καρβέλης, Σακκαρέλης (76΄ Παπαδάτος), Καλύβας, Μπαλαμπάνης, Κατσαβός, Μακρής (63΄ λ.τ. Σταθης), Χαμοσφακίδης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Γαβριήλ Βελής): Σιδέρης, Ράικος (71΄ λ.τ. Σανιδάς) , Θανασιός, Χατζηανδρέου (21΄ λ.τ. Αμπντελ), Τσουκαλάς, Λαουρδέλης, Γεωργακόπουλος, Κονίδας (64΄ Πελέκης), Ρισβάς, Σκανιάς, Κατσικάς.

πηγή: aitosports.gr
« PREV
NEXT »