Τελευταια Νεα

7 Ιαν 2017

Μοιράστηκαν βαθμούς στο ντέρμπι Θύελλα Αγίου Ανδρέα και ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου

Ισόπαλο με σκορ 1 - 1 έληξε το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στο 2ο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας ανάμεσα στη Θύελλα Αγίου Ανδρέα και την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Δημήτρη Λώλου παρέμεινε στην κορυφή με 33 βαθμούς και οι "πρόσφυγες" βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 30. Η Θύελλα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσάμη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80΄, ενώ η ΑΕΚ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη αστοχώντας σε πέναλτι με το Μακρή στο 83΄.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και δημιούργησαν κινδύνους με κινητήριο μοχλό τον Κώστα Νικολόπουλο, ενώ η Θύελλα είχε ευκαιρία με το Λάμπο στο 24΄. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 36΄ όταν ο Μακρής πάσαρε στο Ζιάκκα που με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λυκογεώργου. Η Θύελλα έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 42΄, όμως ο Ζαπαντιώτης δε σούταρε καλά από πλεονεκτική θέση. 
Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, όμως μετά το 65΄ η Θύελλα πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Νταραντούμη στο 75΄. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ανήκαν στους φιλοξενούμενους. Στο 80΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζιάκκα ο Τσοπλάκος υπέδειξε πέναλτι για χέρι στον Τσάμη και έδειξε τη δεύτερη κίτρινη αποβάλλοντας τον παίκτη της Θύελλας. Μετά από τρίλεπτη διακοπή ο Μακρής εκτέλεσε το πέναλτι, όμως η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι. Στα επόμενα λεπτά οι "πρόσφυγες" πίεσαν, όμως οι γηπεδούχοι έκλεισαν καλά τους διαδρόμους και το 1 - 1 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Το φιλμ του αγώνα.

Παράλληλη σέντρα του Κώστα Νικολόπουλου ο Γιάννης Νικολόπουλος δε μπόρεσε να φτάσει στη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα.
10΄ Σέντρα σουτ του Κώστα Νικολόπουλου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Λυκογεώργος. 
24΄ Κόρνερ του Τασούλη ασθενής απόκρουση του Μπαλάσκα και ο Λάμπος μέσα από την περιοχή πλασάρει πάνω από το δοκάρι.
36΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Μακρή στο Ζιάκκα που από δεξιά με συρτό διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1. 
42΄ Ο Αντωνόπουλος δε διώχνει καλά και η μπάλα φτάνει στο Ζαπαντιώτη που από καλή θέση δε σουτάρει καλά με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.
50΄ Ο Μακρής μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής προσπαθεί να αιφνιδιάσει με μακρινό σουτ, ο Λυκογεώργος βρίσκει ελάχιστα τη μπάλα που αρχικά πάει στο οριζόντιο δοκάρι και περνάει κόρνερ.
54΄ Φάουλ του Μακρή από πλάγια ο Αντωνόπουλος πιάνει κεφαλιά που φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
75΄ Γκολ. Εκτέλεση κόρνερ του Τασούλη ο Νταραντούμης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1.
80΄ Ο Ζιάκκας εκτελεί φάουλ περίπου τρία μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Τσάμη με τον Τσοπλάκο να δίνει πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη των γηπεδούχων. 
83΄ Μετά από τρίλεπτη διακοπή ο Μακρής εκτελεί το πέναλτι με τη μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ (Δημήτρης Λώλος): Λυκογεώργος, Τσιντζέλης, Ευαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Νταραντούμης, Λίλας (65΄ Κρανιάς), Λάμπος (46΄ Ζήσης), Ταταράκης (86΄ Σταύρου), Τασούλης, Τσάμης, Ζαπαντιώτης.

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Αποστόλης Μπαλτούμας): Μπαλάσκας, Καρδαράς, Χολιασμένος, Τσιαμπούλας, Κατσιμπίνης, Μαντόγλου, Νικολόπουλος Κ., Αντωνόπουλος, Ζιάκκας, Μακρής (87΄ Πελέκης), Νικολόπουλος Ι.
« PREV
NEXT »