Τελευταια Νεα

7 Ιαν 2017

Έπιασε τριάδα η Α.Ε. Βάλτου...4 - 0 την Αναγέννηση Θέρμου

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας ανέβηκε η Α.Ε. Βάλτου που επιβλήθηκε στην έδρα της της Αναγέννησης Θέρμου με 4 - 0. Η ομάδα του Βασίλη Παστρωμά προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με φάουλ του Άγγελου Φραγκούλη και στα τελευταία λεπτά του αγώνα πέτυχε τρία γκολ φτάνοντας σε μια μεγάλη νίκη. Με το αποτέλεσμα αυτό η Α.Ε. Βάλτου ανέβηκε στους 31 βαθμούς και την τρίτη θέση, ενώ η Αναγέννηση έπεσε στην προτελευταία μένοντας στους 13.
Οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 29΄ με φάουλ του Άγγελου Φραγκούλη. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 58΄ και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο χάνοντας ευκαιρίες και πετυχαίνοντας τρία τέρματα από το 78΄ μέχρι το 86΄. Στο 78΄ ο Στέφανος Φραγκούλης με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Νέστωρα έκανε το 2 - 0, στο 80΄ ο Γιώργος Νέστωρας με φάουλ έκανε το 3 - 0 και στο 86΄ μετά την πάσα του Νικολογιάννη ο Στέφανος Φραγκούλης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4 - 0. 

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Νικολογιάννη έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
19΄ Ο Κούκος με φάουλ στέλνει τη μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.
21΄ Βαθιά μπαλιά του Νέστωρα ο Μαργαρίτης με κεφαλιά βρίσκει στο ύψος του πέναλτι τον Αγγέλη που με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα προς τα δίχτυα, όμως ο Κόκκοτος προλαβαίνει πάνω στη γραμμή και διώχνει.
26΄ Μακρινό σουτ του Μαραγιάννη ο Σίμος ελέγχει την πορεία της μπάλας που φεύγει άουτ.
29΄ Γκολ. Ο Άγγελος Φραγκούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Σιάχου για το 1 - 0.
58΄ Ο Κούκος κάνει σέντρα από δεξιά και ο Μαργαρίτης στην προσπάθεια να διώξει με προβολή φαίνεται να τη βρίσκει τη μπάλα με το χέρι με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.
70΄ Γέμισμα του Άγγελου Φραγκούλη ο Στέφανος Φραγκούλης πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
74΄ Σουτ του Νικολογιάννη έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Σιάχος.
76΄ Γέμισμα του Μπιτσικώκου κεφαλιά του Άγγελου Φραγκούλη κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Ο Άγγελος Φραγκούλης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ψηλός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
78΄ Γκολ. Φάουλ του Άγγελου Φραγκούλη έδιωξε σε κόρνερ ο Σιάχος. Ο Γιώργος Νέστωρας εκτελεί το κόρνερ και ο Στέφανος Φραγκούλης με κεφαλιά κάνει το 2 - 0.
80΄ Γκολ. Ο Γιώργος Νέστωρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σιάχου για το 3 - 0.
82΄ Κούρσα του Τριανταφύλλου που κάνει τη σέντρα και ο Κουκιάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
86΄ Γκολ. Ο Νικολογιάννης από δεξιά πασάρει στο Στέφανο Φραγκούλη που από το ύψος του πέναλτι με σουτ κάνει το 4 - 0.

Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς): Σίμος, Χόντος, Μαργαρίτης, Νικολογιάννης, Ψηλός, Τζαμαλής (83΄ Μανώλης), Κακούρης (67΄ Μπιτσικώκος), Φραγκούλης Α., Θώδης, Αγγέλης (46΄ Φραγκούλης Σ.), Νέστωρας Γ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (Αλέξανδρος Κοντός): Σιάχος, Χρυσικός, Μπίστας, Καλλιακμάνης, Χρυσικός Κ. (46΄ Στρατόπουλος), Κόκκοτος, Καλαντζής, Τριανταφύλλου, Μαραγιάννης (62΄ Κουκιάς), Κούκος, Παντής.
« PREV
NEXT »