Τελευταια Νεα

16 Ιαν 2017

Νίκη στις καθυστερήσεις για Αναγέννηση Μεσολογγίου...1-0 την Ακαδημία Ευηνοχωρίου

Νίκη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για την Αναγέννηση Μεσολογγίου με 1-0 στο τοπικό ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής επί της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.
Δυνατό παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες και πολλές κίτρινες κάρτες. Δυο οριζόντια δοκάρια για την ομάδα του Μεσολογγίου με Κατσαβό και Στάθη, με την Ακαδημία να έχει δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Τριώτη που απέναντι από τον Κοκώρη θα στείλει την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Αναγέννησης.
Με 10 παίκτες από το 46΄ η ομάδα του Ευηνοχωρίου, μετά από απερίσκεπτη ενέργεια του Σούλα και ενώ είχε κερδίσει το φάουλ κλώτσησε τον πεσμένο αντίπαλο. Παρά το αριθμητό μειονέκτημα οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν κινδύνους στα καρέ της Αναγέννησης.
Για να έρθει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναγιωτόπουλος με γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά να δωσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.
Το φιλμ του αγώνα:
2΄σουτ του Στάθη ελάχιστα άουτ.
8΄απευθείας εκτέλεση Σούλα άουτ.
22΄βαθειά μπαλιά με αποδέκτη τον Κατσαβό, ψηλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, ο Ρήγας που ακολουθεί τη φάση δεν θα μπορέσει να την βρει με το κεφάλι ώστε να την στείλει στα δίχτυα.
24΄σουτ του Στάθη στην αγκαλιά του Κωσταντακόπουλου.
39΄κάθετη πάσα με αποδέκτη τον Τριώτη, αυτός απέναντι από τον Κοκώρη το σουτ που θα κάνει θα είναι πολύ κακό και στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
 40΄σουτ κεραυνός από τον Στάθη από μακρινή απόσταση με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι να σκάει στο έδαφος και να απομακρύνεται.
 41΄σουτ Καλύβα άουτ.
46΄δευτερη κίτρινη κόκκινη κάρτα για τον Σούλα, με την Ακαδημία να μένει με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.
61΄γυρισμα του Μακρή μέσα στην περιοχή στον Τριώτη, το σουτ του οποίου θα καταλήξει στην αγκαλιά του Κοκώρη.
67΄σουτ του Μπαλαμπάνη θα μπλοκάρει ο Κωσταντακόπουλος.
91΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά μέσα στην καρδιά της περιοχής, γυριστή κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου και 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καλαμάρης, Σούλας και Βασιλόπουλος.
Αναγέννηση Μεσολογγίου: (Μάκης Κουρνέτας) Κοκώρης, Ρήγας (54΄Χαμοσφακίδης), Ρουμελιώτης (65΄λ.τ Παπαδάτος), Παναγιωτόπουλος, Παπουτσόπουλος, Σακκαρέλης (69΄Σαμαράς), Καλύβας, Μπαλαμπάνης, Κατσαβός, Στάθης, Φούντας.
Ακαδημία Ευηνοχωρίου: (Σπύρος Χαϊδάκης) Κωσταντακόπουλος, Γερατσιάν Γ., Γερατσιάν Χ. (85΄λ.τ Ζώγας), Μαργαρίτης, Γεωργίου, Κωνσταντάρας, Διαμαντόπουλος (92΄Παπαηλίας), Πανόπουλος, Σούλα, Τριώτης (65΄Φουνταλής), Μακρής.
http://aitosports.gr/
« PREV
NEXT »